Reptilhjärnan x VEGA|ARTS - VEGA

Sat May 28 2022 at 05:00 pm to 11:30 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Reptilhj\u00e4rnan x VEGA|ARTS - VEGA REPTILHJÄRNAN x VEGA|ARTS
Døre: 17.00
Koncertstart: 17.00
Billetpris: Gratis
___________________________________________________________________
Det berygtede svenske undergrundsmagasin REPTILHJÄRNAN afholder lanceringsfest for tema-nummeret 8 "Arts & Music". En aften med livekoncerter, performances, poesi og vinylplader i et sammensurium af normbrud.
Den svenske kunstner Klas Barbrosson (fka Eriksson) har siden 2013 udgivet REPTILHJÄRNAN. Hvert nummer har et særligt tema, og han inviterer andre kunstnere og skribenter til at komme med bidrag, som har med dette specifikke tema at gøre. Nu er er han nået til nummer otte, og det har teamet Music & Arts.
Line up er:
Jenny Högström (READINGS)
Jenny Högström er poet, kritiker og oversætter. Hendes digtsamling Sad Life udkom i efteråret og handler om kærlighed, sex, stoffer og barnefri-uger. Det blev kaldt for årets mest sexede digtsamling i Sverige.
Dölös (LIVE)
Boråsgävlebandet Dölös kommer til København for at fejre den ottende udgave af Reptilhjärnan med rigide beats og grovy guitar.
Luke Eargoggle + Dungeon Acid (b2b dj set)
Luke Eargoggle started i 98 sit pladeselskab, som fokuserer udelukkende på ren elektro/ elektro disco. Han har senest udgivet albummet Petrichor og dj’er denne aften sammen med Dungeon Acid.
Isak Sundström
Isak Sundström er musiker og kunstner og arbejder mellem genre gennem et mix af medier, materialer og kunstnerroller. Det makabre, eksistentielle og poetiske er ofte centrum i hans virke. Han er medlem af bandet Pascal og har udgivet flere soloalbum i eget navnet og under pseudonymet I.B Sundström samt Rocks and Waves Song Circle.
Johnson & Barbrosson with Dafne (Podcast)
I kunstpodcasten samtaler tre generationer om forskellige emner. Stemmerne du kommer til at høre er Leslie Johnsons, Klas Barbrossons och Dafne Leidis. Podcasten får verdenspremiere til releasefesten, og det vil være muligt at købe merch/kunst.
DJ Tandskydd (DJ-set)
DJ Tandskydd er kunstner Klas Barbrossons alias og har et mere performativt aspect end egentlig DJ’ing. Det handler udelukkende om at have det fabelagtigt og fejre en fest fyldt med kærlighed, dans og latter.
EKTA (Visuals)
EKTA arbejder med flere forskellige medier som tegninger, collager, maleri, skulptur, tekstil, animation m.m. Hans praksis er karakteriseret af en villighed til at tage chancer både bogstaveligt talt og kunstnerisk.
Leif Elgren & Daniel Löwenbrück (LIVE)
Leif Elgren & Daniel Löwenbrück fremfører en danseperfomance af Leif Elggren og med music af Daniel Löwenbrück.
Real Lies (DJ-set)
Duoen bliver ofte sammenlignet med Mike Skinner samt New Order og rost for deres evne til at legmeliggøre, hvad det er at være ung i deres generation. Denne aften spiller Patrick King det bedste fra deres personlige playlister.

Event Venue

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Sharing is Caring: