Nimb Nights feat. KEO x Del Maguey

Wed Sep 15 2021 at 08:30 pm to Thu Sep 16 2021 at 12:00 am

NIMB | Copenhagen

NIMB
Publisher/HostNIMB
Nimb Nights feat. KEO x Del Maguey Vi kickstarter efterårets serie af Nimb Nights med et unikt arrangement, hvor musik og drinks nydes i en særlig pairing.
Aftenens kunstner er amerikanske KEO, der tager os med på en sansefuld rejse udi både lyd og smag. Her vil historier om gamle flammer og nye bekendtskaber få nye dimensioner, når de får selskab af velsmagende cocktails lavet på Del Maguey Single Village Mezcal.
Som musiker har Kevin Eagle Oliver spillet mange steder lige fra hans eget Californien i vest til Korea i øst. Siden han flyttede til København, har han også været at finde bag barerne på Nimb, så hvis du synes, du har set hans smil før, så er den altså god nok.
Nu er tiden kommet til hans første udgivelse som soloartist, og i en fejring heraf har han samlet sine yndlingsbartendere fra sin nye hjemby, der til aftenen har kreeret en særlig cocktailmenu med Kevins favoritspiritus, Del Maguey Single Village Mezcal.
Til dette særlige event bibringer Del Maguey Single Village Mezcal deres passion for storytelling, håndværk, traditionelle metoder og sidst men ikke mindst - store smag!
Pris: 300 kr. per person – inkluderet i prisen er koncert og pairing med 2 mezcalcocktails
Hvornår: 15. september kl. 20.30 – 24.00
Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel
Køb billet: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/8009/nimb-nights

Event Venue & Nearby Stays

NIMB, Bernstorffsgade 5, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: