Advertisement
פותחים דלת לאמנות, ליוצרים ולסיפורים שמאחורי היצירות 🎨בחול המועד סוכות זכרון יעקב הופכת לגלריה אחת גדולה ומזמינה אתכם לשלושה ימים של אמנות, יצירה, מפגשים וטיול ברחבי המושבה.
📅 30.9 - 2.10.2026
יום רביעי ויום חמישי | 10:00 - 18:00
יום שישי | 10:00 - 13:00
למעלה מ־30 בתים, גלריות, סטודיו ונקודות עניין יפתחו את דלתותיהם לקהל ויאפשרו מפגש בלתי אמצעי עם קהילת האמנים, האמניות והיוצרים של זכרון יעקב.
תוכלו להיכנס אל מרחבי היצירה שבהם נולדות העבודות, להכיר מקרוב את תהליכי העבודה, מקורות ההשראה והסיפורים שמאחורי היצירות, לפגוש את היוצרים באופן אישי ואף לרכוש יצירות ישירות מהם.
ברוח חג הסוכות והכנסת האורחים, אמני המושבה מזמינים אתכם להיות אושפיזין בבתי היוצרים של זכרון יעקב.
אמנות בכל פינה
בפסטיבל יוצגו יצירות במגוון תחומים:
ציור, צילום, קרמיקה, פיסול, אמנות שימושית, עיצוב, טקסטיל, תכשיטנות ועוד.
לצד התערוכות והמפגשים יתקיימו סדנאות ופעילויות שיאפשרו לכם לא רק להתבונן באמנות, אלא גם להתנסות, ליצור ולהתחבר לתהליכי היצירה.
גם גלריות האמנות במדרחוב ההיסטורי יצטרפו לחגיגה ויפתחו את דלתותיהן לאורך ימי הפסטיבל.
שלושה ימים של אמנות, יצירה וטיול במושבה
פסטיבל אומנות - בתים פתוחים 2026 הוא הזמנה לחוות את זכרון יעקב מזווית אחרת: לשוטט בין בתי יוצרים וגלריות, לגלות פינות נסתרות, לפגוש אנשים יוצרים ולהכיר את הסיפורים המרכיבים את הפסיפס התרבותי של המושבה.
אפשר גם להפוך את הביקור לחופשה קטנה ולשלב קולינריה מקומית, טיול באתרי המורשת ובפינות החמד, שיטוט במדרחוב ההיסטורי ולינה בזכרון יעקב ובסביבה.
שלושה ימים.
עשרות יוצרים.
מאות יצירות.
מושבה אחת שפותחת את הדלת.
🗺️ למפה המקוונת ולהיכרות עם האמנים:
https://zyopenhouses2026.netlify.app/map/
למידע נוסף:
https://zamarin.smarticket.co.il/show/364
Advertisement
Event venue
Zikhron Ya'akov, ביאליק 13, 3090367 זכרון יעקב, ישראל, Hadera, Israel
Tickets
Discover more events by tag
Art in HaderaExhibitions in HaderaFestivals in HaderaFine-arts in HaderaPhotography in HaderaCrafts in Hadera