Advertisement
Κλασικός μήνας για να επισκεφτεί κανείς αυτή την ομορφιά, εκεί στα βορειοδυτικά!Τα χειμωνιάτικα είδη έρχονται και γεμίζουν τις λίμνες, η θερμοκρασία είναι σε επίπεδα που αρμόζει στην περιοχή, οι Αρκούδες αναρωτιούνται αν ήρθε η ώρα να βρουν καμιά σπηλιά και γενικώς το σύμπλεγμα αυτών των 5 λιμνών ζωντανεύει και γεμίζει άγρια ζωή!
Αργυροπελεκάνοι, Ροδοπελεκάνοι, Κορμοράνοι, Λαγγόνες, Βουβόκυκνοι, Βαλτόπαπιες, Κιρκίρια, Σφυριχτάρια, Γκισάρια, Σταχτόχηνες, Θαλασσαετός, Καλαμόκιρκοι, Χρυσογέρακα, Πετρίτες, Γερακίνες, Μουστακαλήδες, Καλαμοτσίχλονα, όλα είναι πιθανότατα. Και επίσης πιθανά είναι -αν όχι εδώ που?- η Αρκούδα, το Ζαρκάδι, η Αγριόγατα, το Αγριογούρουνο και ο Λύκος.
Κι αν ο καιρός βοηθήσει, υπάρχει και το πλωτό hide για μια διαφορετική γωνία και οπτική όλων αυτών ;)
Η πόλη της Καστοριάς, δεν χρειάζονται συστάσεις. Ίσως η ομορφότερη πόλη της χώρας, ιδιαίτερα όταν ο καιρός αρχίζει και μουνταίνει! Ο Νοέμβριος είναι η πιο ατμοσφαιρική και ρομαντική εποχή για να επισκεφθείτε την Καστοριά. Εξαιρετικές εικόνες παντού, όχι πολυκοσμία, αυθεντικό φαγητό, μακεδονίτικη φιλοξενία. Παραδοσιακά μένουμε στο "Αρχοντικό του Ωρολογόπουλου", αρκεί να έχει διαθεσιμότητα και τρώμε με σιγουριά γύρω από το Ντολτσό.
Μια πραγματικά ποιοτική εξόρμηση. Ακολουθείστε μας!
Advertisement
Event venue
ΚΑΣΤΟΡΙΑ, Kozani, Greece
Tickets