Morgan Helltown & The Lost Cause + Alabama Black Snakes // Loppen

Sat Nov 20 2021 at 10:00 pm

Musik Loppen | Christiania

Musik Loppen
Publisher/HostMusik Loppen
Morgan Helltown & The Lost Cause + Alabama Black Snakes \/\/ Loppen
Advertisement
Morgan Helltown & The Lost Cause er et helt nyt countryfolk-band på den danske musikscene. Bevæbnet med guitarer, mundharper, stompbox, tamburin samt deres rå og dynamiske vokaler er duoen klar til at indtage Loppen med deres outsider folk lørdag d. 20. november, i følgeskab med sump-boogie-hardrockerne i Alabama Black Snakes.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 120 kr (inkl. gebyr)
Forsalg: bit.ly/Helltown-Alabama-Loppen
Døre: 21.00 // Koncertstart: 22.00
http://loppen.dk/kalender/morgan-helltown-lost-cause-alabama-black-snakes-loppen
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Morgan Helltown & The Lost Cause
Duoen er en sammenseltning af Morten Krogh (tidligere Workers in Songs) og Rasmus Christian Larsen (Alabama Black Snakes og Remains). Sammen dyrker dette tomandsband et enkelt lydbillede i det intime rum, der opstår, når de to kammerater mødes for at drikke bajere, spille guitar og skrive sange om kampen mellem lys og mørke, druk og tømmermænd, ulykker og kærlighed og om at komme igennem dagen uden at ødelægge for meget.
Musikalsk bevæger duoen sig indenfor folk, country og americana. Selv kalder de deres musik for outsider folk. Inspirationskilderne, som spænder bredt fra Charles Bukowski til Hank Williams, bliver kastet op i luften og grebet igen for at blive puttet ned i en gryde og tilsat lige dele sprut, smerte og charme og hvor temaer som sorg, forfald, alkoholisme, barmhjertighed og håb står som de centrale ingredienser.
Alabama Black Snakes
Alabama Black Snakes spiller deres helt egen form for blues-inficeret sump-boogie-hardrock. Det lyriske univers kredser både om eskapisme, fortrydelse og druk, men også om livsglæde, fest og fandenivoldskhed og tager afsæt i de fem ungdomsvenners fælles fortid i en dødsyg provinsby, langt ude på Lars Tyndskids marker. Referencerne dækker alt fra sydstatsrock, delta blues, countrypunk, boogie og klassisk rock, hvilket er blevet sammenkogt til en god, gedigen gryderet som bandet selv har døbt udkants rock. De har været land og rige rundt siden de udgav deres debutalbum Rythm n Loose (2011) og har sågar også givet den gas på Wacken Open Air og derfor er det naturligvis en stor ære, at byde dem vekommen på Loppen til november.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Musik Loppen, Sydområdet 4B, 1. sal, Christiania, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: