Misiunea Economică RM-RO-UA "Turismul- punte pentru Integrare Econimcă Europeană, 28 octombrie 2021 , Ucraina, Odesa

Thu Oct 28 2021 at 10:30 am

Radisson Hotel City Centre Odesa | Odessa

Misiunea Economic\u0103 RM-RO-UA "Turismul- punte pentru Integrare Econimc\u0103 European\u0103,  28 octombrie 2021 , Ucraina, Odesa
Advertisement
Prin prezenta, dorim să Vă informăm despre organizarea de către Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT), împreună cu Calea Ferată a Moldovei și Institutul de Dezvoltare și Expertiză a Proiectelor din Republica Moldova (IDEP Moldova) - Misiunea economică RM-RO-UA „Turismul - punte pentru Integrare Econimcă Europeană”, care va avea loc în data de 28 octombrie 2021.
Vom anunța o inițiativă sonoră la nivel european, inclusiv și pași în această direcție care să permită impulsionarea tronsonului feroviar Iași-Chișinău-Odessa, evenimentul ar trebui să devină un catalizator pentru relansarea domeniului turismului care a fost cel mai afectat de criza COVID-19.
Evenimentul este realizat sub patronatul înalt al Primarului Municipiului Odesa, d-l. Ghenadii Trukhanov.
Scopul acestui eveniment este de a aduce împreună actorii cheie (privați și publici), care să conlucreze pentru a crea condiții venite să asigure un climat favorabil relansării turismului, în special a celui regional.
Misiunea economică Turismul - punte pentru Integrare Economică Europeană va include evenimentul formal, tur ghidat al Municipiului Odesa.
La eveniment vor participa peste 100 participanți din domeniul turismului și domenii conexe (administrații publice, reprezentanți ai organizațiilor de profil, operatori turism și vinării, reprezentanți ai companiilor de consultanță, ș.a.m.d.) din Republica Moldova România și Ucraina (Regiunea Odessa).
În rezultatul evenimentului Directorul Căii Ferate din Moldova, împreună cu Directorul APIT și Directorul de programe IDEP Moldova și Primarul Municipiului Iași, vor anunța despre crearea grupului de lucru pentru cursa Iași – Chișinău - Odessa.
În prezent, în legătură cu deschiderea comunicării Chișinău-Odessa, se propune luarea în considerare a proiectului de organizare a unei comunicări directe sau de schimb între Odessa și Iași prin Chișinău / Ungheni.
Impactul rutei feroviare Iași – Chișinău – Odessa ar fi crearea premiselor pentru ca să motivăm cetățenii din cele 3 mari poluri de dezvoltare să poată opta pentru un City Break deplasându-se cu trenul la Chișinău, Odessa sau Iași, prin aceasta impulsionând turismul regional.
Acest eveniment este susținut de Agenția de Investiții.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkcWMmP4dBgUD0BuVk33V_UjJlTrxIwMCFl2Twj05tXfz_sw/viewform
https://idep.md/turism/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Radisson Hotel City Centre Odesa, Deribasovskaya 23, Street/1 Chervonyi Lane, Odessa, Odessa Oblast, Ukraine, 65026

Tickets

Sharing is Caring: