Musikfestdage i Diamanten

Sat May 13 2023 at 09:00 am to 09:00 pm

Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek | Copenhagen

Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek
Publisher/HostDen Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek
Musikfestdage i Diamanten
Advertisement
FRI ENTRÉ
Lørdag- Tag med til en overdådig musikfest og få et væld af musikalske oplevelser over to dage i Den Sorte Diamant.
Fra fredag eftermiddag til lørdag aften vil Diamanten bugne af musik med et tagselvbord af små koncerter, talks, workshops og meget mere for både børn og voksne i Diamantens inspirerende omgivelser.

KLASSISK MUSIK PÅ MANGE MÅDER
Måske er du til morgenyoga med livemusik, en brunch, en fortællekoncert, en indføring i en komponists livsværk, en gøgler på kajen, der jonglerer til en virtuos violin, en guidet tur bag kulissen i Den Sorte Diamant, chill-out-koncert, en Galla-koncert – eller hvad med en Sherlock Holmes koncert? Du bestemmer selv og kan sammensætte dit helt eget program. De to dage rummer også en masse tilbud for børn: hvad med en eventyr-koncert, eller måske har børnene lyst til at lære at komponere, mens de voksne sidder tilbagelænet i Dronningesalens sæder og lytter til en klaverkoncert?
KUNSTNERNE
Kunstnerne tæller både veletablerede danske og internationale ensembler, som Trio con Brio Copenhagen og Fauré Kvartetten (DE), samt musikere fra Danmarks store talentmasse. Derudover vil der også være plads til overraskende indslag som banjospilleren Noam Pikelny (USA), gøglere, historikere og skuespillere – bl.a. skuespiller fra Det Kgl. Teater Søren Sætter-Lassen.
BESPISNING
Madkartoteket byder på måltider, salte snacks, søde fristelser, kolde og varme drikke.
Hold øje med www.densortediamant.dk efterhånden som Musikfestdagene tager form. Billetsalget åbner i løbet af efteråret.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek, Søren Kierkegaards Plads 1, Copenhagen, Denmark

Sharing is Caring: