Mardi Gras Party - Oslo

Fri Feb 09 2024 at 09:00 pm

SALT art & music | Oslo

Swing'it Dixieband
Publisher/HostSwing'it Dixieband
Mardi Gras Party - Oslo
Advertisement
Velkommen til Mardi Gras Oslo - Norges største karnevalfest
Gjør deg klar til å ta på deg masker, kostyme og bli med på en fargerik feiring du aldri har sett maken til. Drøm deg bort til karneval i Rio eller Mardi Gras i New Orleans og bli med på en kveld fylt med feiring av farger, kjærligheten og at alle kan komme som de er! Bli med på en kveld fylt med suggerende rytmer, svingende New Orleans-musikk fra to av Skandinavias beste liveband!
Hver februar i forvandles New Orleans til en kaotisk gryte av kokende musikk, kilometerlanga parader og crazy outfits. Opplev den autentiska følelsen av Mardi Gras når to av Skandinavias beste New Orleans-inspirerte band – Louisiana Avenue (SE) og Swing'it (NO) går sammen for å skape en uforglemmelig kvedl med totalt 13 (!) musikere på scenen som alle har viet sitt liv for musikken fra The Big Easy.
Den 9. februar stenger vi ute vinterkulden og opplever heten og kraften fra Mardi Gras-karnevalen på SALT i hjertet av Oslo.
Obs! Det blir utdeling av pris til beste outfit! Don't be shy ;)
Om Louisiana Avenue:
Musikkmagasinet LIRA har kalt dem for ”Sveriges bästa live-band” og de har blitt hyllet av blandt annet Wyclef Jean. 2023 slapp de sitt nye album ” STHLM 2 NOLA” og skakade om både den svenske og norske tv-publikummet på Allsång på Skansen og Sommerfest Fra Telemark.
Det siste året året har bandet hatt stor framgang i Norge med bl.a. utsolgte konserter for 2000 personer på Molde Jazz samt kritikerroste festivalkonserter på Over Oslo, Sildajazz og Jazzfest Trondheim
Gruppen henter sin inspirasjon fra en mangfold av stilar, som soul, jazz, funk, blues, boogie-woogie og cajun, som de blander sammen på en unik måte. En konsert med Louisiana Avenue begynner ofte med fest og slutter som karneval. Utover fargerike sceneklær, som hentet fra en Mardi Gras-parade, forsterkes karnevalsfølelsen gjennom innslag som oppblåsbare enhjørninger, plasthalsband, parasoller og flertalet flamboyanta klesskift. Så skaper bandet en fest som alle är inbjudna till!
Pär Stenhammar – sang
Hjalmar Leissner – gitar
Fredrik Dahllöf – trommer
Martin Wilhelmsson – bass
Philip Neterowicz – piano
Leon Falk – trombone
Toste Solum – trompet
Bosse Gustafsson – saksofon

Swing’it
Swing’it – kjent fra Melodi Grand Prix 2023 – tar publikum med på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanteren til forbudstidens New Orleans, hemmelige speakeasies i New York og Great Gatsby’s famøse fester!
Med sin unike blanding av pop, show og hot jazz lager de en stemning det er til å ta og føle på!
Bandet, som har turnert Europa rundt med showet sitt Prohibition Party har høstet kritikk for deres liveshow, humor og gode humør, og har blitt omtalt som et popjazz-band i verdensklasse!

Martin Jarl Velsin – Vokal og trompet
Runar Fiksdal – Trombone
Edvard Bondi Knowles – Saksofon
Vebjørn Mamen – Piano
Ole Magnus Ekeberg – Tuba
Ole Bendik Svendsen – Piano
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

SALT art & music, Festningsallmenningen,Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: