Our Planet Live in Concert | Het Concertgebouw Amsterdam

Tue Oct 31 2023 at 08:00 pm to Wed Nov 01 2023 at 10:15 pm

Het Concertgebouw Amsterdam | Amsterdam

Cinema in Concert
Publisher/HostCinema in Concert
Our Planet Live in Concert | Het Concertgebouw Amsterdam
Advertisement
??? ?????? ???? ?? ???????: ??? ?????????????, ???????? ??? ??? ???? ???????!
Stap in de wondere wereld van Our Planet Live in Concert! Geniet van een muzikale reis die je meeneemt naar de meest afgelegen en ongerepte plekken van de aarde en je laat kennismaken met de meest buitengewone dieren en landschappen die onze planeet te bieden heeft. Ontdek de adembenemende synergie tussen muziek en het leven op onze planeet. Dit is een unieke ervaring die je niet mag missen!
Meer dan veertig orkestleden van het Noordpool Orkest zullen het podium betreden om de mooiste beelden van de natuurdocumentaire Our Planet, gemaakt door Netflix in samenwerking met WWF én de winnaar van twee Emmy Awards, nog meeslepender te maken. Terwijl je geniet van de prachtige beelden, wordt de ervaring nog intenser door de live uitvoering van de partituur van componist Steven Prince.
En wie kan ons beter begeleiden op deze reis dan niemand minder dan David Attenborough? Deze legendarische en inspirerende verteller laat ons de verhalen achter de beelden ontdekken en vertelt ons alle feiten over de prachtige dieren en landschappen die we zullen zien.
Het samenspel tussen de filmbeelden, de live muziek en de stem van Attenborough is adembenemend en neemt je mee op een emotionele reis vol verwondering en bewondering voor onze planeet.
Dit is niet zomaar een avondje uit, dit is een unieke en bijzondere reis over onze planeet zoals je die nog nooit hebt ervaren!
??????? ?? ?? ?? ???? ?? ???-???? ?? ???? ??? ?????????? ???? ??????? ???? ???? ??????? ???????????!
Inschrijven via: https://bit.ly/ourplanetinconcert
* Leeftijdsadvies: 9+
* Originele versie met Nederlandse ondertiteling
Start show: 20:00 uur
Einde show: 22:15 uur
*incl. pauze
????????? ??????
Het Noordpool Orkest bestaat al meer dan 10 jaar volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden het North Sea Jazz Festival. Ze hebben de meesterwerken van grote componisten als Hans Zimmer en John Williams voor volle theaterzalen uitgevoerd met de filmconcerten van Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ in Concert, The Godfather Live in Concert, Gladiator Live in Concert, Home Alone in Concert en Love Actually in Concert.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Het Concertgebouw Amsterdam, Concertgebouwplein 10,Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: