LADY [SUPPORT: CRAVEYARD] - RÅHUSET

Sat Feb 17 2024 at 07:30 pm to 11:45 pm

Råhuset | Copenhagen

LADY
Publisher/HostLADY
LADY [SUPPORT: CRAVEYARD] - R\u00c5HUSET
Advertisement
Så er der åbnet for billetterne til en aften fyldt med hårdtslående rock. Den 17. februar overtager Lady Råhuset i København, med det aarhusianske band Craveyard som support. Det bliver en aften med masser af spade og kolde øl! Så tag dine venner under armen og kom og giv den gas til en koncert som vil ringe længe efter sidste tone har lydt.
___________________________________________
Forsalg 110 DKK (inkl. gebyr): https://billetto.dk/e/lady-support-craveyard-rahuset-billetter-905034
Dør entré: 130 DKK (inkl. gebyr)
Døre: 19:30 // Koncertstart 20.00
___________________________________________
LADY

Lady er et nyt Rock n' Roll band fra København, Danmark.
Stilen er rå og har fundament i den klassisk rock og blues, og lytteren bliver mødt med en hårdtslående "in your face"-lyd af vilde guitarer. Ofte med et melankolsk twist, storslåede guitarsoloer og iørefaldende omkvæd med en rå upoleret vokal fra vores kvindelige forsanger.
Ladys lyd kan også bevæge sig ind i det stille, følsomme og drømmende. Lady er med andre ord et ægte Rock n Roll band, der har hentet inspiration fra bands som Rolling stones, Aerosmith, Guns N Roses, Fleetwood mac, DAD og mange flere

CRAVEYARD

Den aarhusianske metaltrio, Craveyard, er en fuckfinger til en poleret tid, hvor vi konstant bliver bedt om at tage stilling og spejle os i det perfekte. Karakteristisk for Craveyard, er deres komplekse og eksperimenterende rytmer og teksturer, der afviger fra det forudsigelige.
Craveyard er ikke dit typiske band, der kommer og spiller 10 sange og tager hjem igen. Craveyard leverer i stedet en gennemført oplevelse tværet ind i intensitet og rå atmosfære. Med Craveyard er musikken ikke kun en lyd, men en følelse og energi, der strømmer gennem os og lader vores bekymringer blive til støv i vinden og genopliver vores indre cravings.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Råhuset, Onkel Dannys Plads 7, 1711 København V, Danmark,Copenhagen, Copenhagen , Denmark

Tickets

Sharing is Caring: