KomponistCamp i uge 26

Mon Jun 28 2021 at 10:00 am

Børnekulturhus Ama'r | Copenhagen

B\u00f8rnekulturhus Ama'r
Publisher/HostBørnekulturhus Ama'r
KomponistCamp i uge 26 I den første uge af skolernes sommerferie kan du komme på musikcamp i Børnekulturhus Ama’r. Sammen med fire dygtige professionelle komponister og musikere skal vi i en hel uge fordybe os i musik, klange og lyd. Komponisterne Thomas Sandberg, Mette Nielsen, Lars Kynde og Pernille Sejlund arbejder med musik og lyd på helt forskellige måder og det kommer i også til. - Med kendte instrumenter, med lyde i finder, på iPads, med ideer og tegninger og du kommer til at høre om hvordan komponisterne arbejder og tænker når de laver musik til forskellige ting og skal have andre til at spille den.
Vi inddeler jer i grupper på fire eller fem efter alder, som i følges med i hele ugen, men der bliver selvfølgelig også tid til masser af sjov og hygge, fælles frokost, musikalske lege og øvelser, en fælles koncert og en hel masse mere. Mødetid er kl 9.30 hver dag og vi slutter kl 14 - undtagen fredag hvor vi holder en lille afslutning og inviterer forældre til koncert kl 15 - 16.
Det kræver ingen forudsætninger at deltage i campen, kun lysten til at fordybe sig i musikkens udtryk sammen med andre børn/unge og dygtige undervisere. MEN hvis i spiller et instrument må i super gerne tage det med, det kan være vi sætter det i spil nogle af dagene.
Campen er for børn i alderen 10-16 år, men børnene inddeles i grupper efter alder så de primært er på hold med andre på samme alder.
Campen er et samarbejde mellem Dansk Komponistforening og Børnekulturhus Ama’r
Det koster 700 kr. (+ gebyr) og man tilmelder sig for hele ugen.

Event Venue & Nearby Stays

Børnekulturhus Ama'r, Øresundsvej 8B, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 725.0

Sharing is Caring: