Faunales

Thu Sep 16 2021 at 07:30 pm to 09:30 pm

El Guinardó | Barcelona

Coincid\u00e8ncies
Publisher/HostCoincidències
Faunales Dansa
16 de setembre, 19.30h
Barri del Guinardó
About this Event

El ballari i coreògraf Pol Jiménez va portar Agénero als Terrats l’any 2018, sota la direcció de Juan Carlos Lérida. Aquella peça en procés que va fascinar el públic va acabar derivant en La Oscilante, un treball justament premiat als Premis Butaca 2019 i als Premis de la Crítica 2018. És per això que ens agrada molt tornar a comptar amb el talent del jove ballarí i coreògraf de cara als Terrats 2021.


En aquesta ocasió presentarem el seu working progress: Faunales . Un solo a càrrec de Pol Jiménez i sota la direcció de Bruno Ramri on s’aborda la figura mítica del faune i tot el seu imaginari que l’envolta sota una perspectiva contemporània. Faunales es un soliloqui de creació , que parteix de la investigació del cos faune. Es contemplen 4 fases que aniràn teixint xarxes en una extensió del llenguatge de la dansa espanyola: Faunal mitològica-flamenca, Faunal nijinskiana-estilitzada, Faunal picassiana-folclòrica i Faunal interespècie-bolera.

CASTELLANO:

En esta ocasión presentaremos el working progress: Faunales. Un solo a cargo de Pol Jiménez y bajo la dirección de Bruno Ramri donde se aborda la figura mítica del fauno y de todo el imaginario que le rodea bajo una perspectiva contemporánea. 

Faunales es un soliloquio de creación que parte de la investigación del cuerpo fauno. Se contemplan 4 fases que irán tejiendo redes en una extensión del lenguaje de la danza española: Faunal mitológica-flamenca, Faunal nijinskiana-estilizada, Faunal picassiana-folclórica y Faunal interespecie-bolera.

Fitxa artística

Direcció: Bruno Ramri

Coreografia: Bruno Ramri i Pol Jiménez

Idea original i intèrpret: Pol Jiménez

Música collage: Jaume Clotet

Disseny i confecció de vestuari i escenografia: Maria Ponent

Disseny i tècnic de llums: Lucas Tornero

Fotografia: Andrea Campillo

Producció: Fira Mediterrània de Manresa i Pol Jiménez

Residències: Fira Mediterrània de Manresa, La Tacones i Centre Cívic Barceloneta

Event Venue & Nearby Stays

El Guinardó, El Guinardó, Barcelona, Spain

Tickets

EUR 15.00

Discover more events by tags:

Dance in BarcelonaArt in Barcelona

Sharing is Caring: