Bloc Party (UK) - Store VEGA

Sat May 14 2022 at 08:00 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Bloc Party (UK) - Store VEGA
Advertisement
----- TIDSPLAN OG BILLETTER -----
Døre kl. 19.00
Show kl. 20.00
Billetter via ticketmaster.dk: https://bit.ly/3xiXn1t
SUPPORT: PIP BLOM (NL)
----- OM BLOC PARTY -----
Den 29. april 2022 lander der hele 12 nye sange fra Bloc Party i form af deres sjette album Alpha Games. Det er bandets første album siden Hymns fra 2016.
Fans kan se frem til et album, hvor bandet udforsker de rå postpunk-rødder fra deres tidligste udgivelser, og hvor de blandt andet har arbejdet sammen med producerne Nick Launay og Adam Greenspan, hvis kunstneriske samarbejder også tæller musik fra artister som Nick Cave, IDLES og Yeah Yeah Yeahs.
Da sanger og guitarist Kele Okereke og guitarist Russell Lissack mødtes på Reading Festival for en årrække siden og fandt ud af, at de elskede den samme musik, lagde de grundstenen til en hæsblæsende musikalsk karriere. De udgav deres første demo under navnet Bloc Party i 2003, og med inspirationskilder som Sonic Youth, Pixies, Joy Division, Gang of Four og The Cure fødte de en kamæleon af et musikalsk udtryk, hvor genrer som punk, indierock, new wave og pop smeltede sammen til et hidtil uset format.
Bloc Party blev hurtigt en succes, og op igennem 00’erne blev de ofte udnævnt som nogle af de mest innovative kræfter på post-britpop-scenen sammen med andre banebrydende acts som Franz Ferdinand, der også var nogle af de første til at blåstemple Bloc Partys musik.
Bloc Party turnerede i 2019 med en hyldest til deres ikoniske debutalbum Silent Alarm, men touren bragte dem aldrig forbi Danmark. Derfor skal vi helt tilbage til gruppens solide koncert på NorthSide i 2016 for at mindes Bloc Partys seneste koncert herhjemme. Så det er overordentligt godt nyt for de mange danske fans, at Store VEGA i 2022 danner rammen om den foreløbigt eneste skandinaviske koncert i bandets turnéplaner.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: