Bikubekveld: Hiphop & poesi med Fela

Fri Jan 28 2022 at 11:00 pm

Det Norske Teatret | Oslo

Det Norske Teatret
Publisher/HostDet Norske Teatret
Bikubekveld: Hiphop & poesi med Fela
Advertisement
Fela tek over scenen igjen og inviterer nye stemmer og venner til å vise seg fram.
Det blir ei blanding av artistar på scenen med live art, medan hans faste DJ Soulbase lagar god stemning gjennom kvelden. Gjestar er mellom andre rappar Rita N, RnB-artisten Felix Jatta og kunstnar Jo Are.
Dj Soulbase, er erfaren dj og produsent. Han har m.a jobbet med artistar som: Admiral P, Madcon, Eben Jr, Akuvi og mange fleire. Han vil som vanleg velsigne oss med ei blanding av old school hip hop og afrobeats og nyare hip hop.
Rita N
Ein talentfull up and coming artist med ei lys framtid! Denne unge dama rappar med ein attitude som fangar merksemd. Utan tvil ein artist alle burde følge vidare! For tida aktuell med låta og videoen til låta hennes "Fristelser".
Felix Jatta
Noregs nye RnB-prins in the making!
Felix har på kort tid gjort konsertar som har imponert. Denne unge talentfulle artisten kjem utan tvil til å halde fram med å imponere.
Han kjem til Bikuben denne kvelden for å vise fram ny musikk! Vi gler oss!
Jo Are
Som vanleg har vi invitert ein kunstnar til scenen for å gjere litt live art mens artistane gjer sin ting. Denne gongen har vi med oss Jo Are! Han har lang erfaring som graffitikunstnar og arbeidar for tida som kunstnar. Han tar med seg sin graffitistil inn i kunsten og er ikkje redd for å skilje seg ut.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Det Norske Teatret, Kristian IV’s gt.8, Oslo, Norway

Tickets

NOK 150

Sharing is Caring: