Andrea Bocelli // Scandinavian Tour // Royal Arena

Tue Mar 28 2023 at 07:00 pm to 10:00 pm UTC+01:00

Royal Arena | Copenhagen

All Things Live Denmark
Publisher/HostAll Things Live Denmark
Andrea Bocelli \/\/ Scandinavian Tour \/\/ Royal Arena
Advertisement
ANDREA BOCELLI - SCANDINAVIAN TOUR 2023 - OBS NY DATO!
BILETSALGET ER STARTET
??????????: ????????????.?? / ?????????????.??
Publikum har en storslået og magisk aften i vente, når Andrea Bocelli besøger København i foråret næste år. Flankeret af symfoniorkester og et storslået kor vil stjernetenoren fremføre nogle af operaens største arier og sine egne populære hits i Royal Arena.
Andrea Bocelli har tidligere besøgt Danmark og imponeret med sin store stemme i et fuldstændig udsolgt Royal Arena i 2019. Ligeledes imponerede Bocelli i Påsken 2020, da han indtog en mennesketom Duomo di Milano katedral, da de fleste af verdens byer lå øde hen på grund af pandemien, med budskabet Music For Hope.
Den Toscana-fødte stjerne har i mere end 3 årtier vundet hjerter og bjergtaget det meste af verden med sin overdådige stemme og betragtes i dag som en af vor tids største tenorer. Andrea Bocelli har solgt mere end 80 millioner album på verdensplan og har sunget duetter med kunstnere som Sarah Brightman, Eros Ramazotti og Céline Dion.
I 2018 udgav Andrea Bocelli albummet Sì – hans sekstende studiealbum og første album med originalt materiale i 14 år. Det fulgte han op med albummet Believe, der udkom sidste år, og som blandt andet byder på smukke sange på modersmålet og klassikere som ”Halleluja” og ”Amazing Grace”.
Til næste år tryllebinder den populære verdensstjerne atter Danmark, når han gæster København - traditionen tro bakket op på smukkeste vis af Stockholm Concert Orchestra og Koncertforeningens Kor.

?????? ??????? ?????????? ?? ????? ?? ??????? ???ℎ ????1 ?? ?ℎ?? DKK 10* ???? ?? ??????? ?????????? ?????? ??? ??????????? ?? ?????????? ?? ???????, ??????????, ??? ???????? ??? ?? ??????? ??? ?????? ?????????. ???.????1.??? ???.???????????????????????.???
❤️ SERVICEINFO - HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er Ticketmaster.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Royal Arena, Hannemanns Allé 18-20, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring:

More Events in Copenhagen

ANDREA BOCELLI
Tue Mar 28 2023 at 08:00 pm ANDREA BOCELLI

ANDREA BOCELLI - PLATINUM
Tue Mar 28 2023 at 08:00 pm ANDREA BOCELLI - PLATINUM

Miss Saigon
Wed Mar 29 2023 at 07:30 pm Miss Saigon

Det Ny Teater

Miss Saigon
Thu Mar 30 2023 at 07:30 pm Miss Saigon

Det Ny Teater

Dean Lewis
Thu Mar 30 2023 at 08:00 pm Dean Lewis

Miss Saigon
Fri Mar 31 2023 at 08:00 pm Miss Saigon

Det Ny Teater

Copenhagen is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Copenhagen Events