Album release Valse Start

Thu Oct 26 2023 at 07:00 pm to 10:00 pm

CREA | Amsterdam

Moraya
Publisher/HostMoraya
Album release Valse Start
Advertisement
Kom en vier met ons de langverwachte release van Moraya haar debuutalbum "Valse Start". Een avond vol inspiratie, rakende teksten en muziek.
About this Event

Album release Valse Start

"Valse Start" is een persoonlijk album dat diepgaande thema's blootlegt. Het neemt de luisteraar mee op de emotionele reis en belicht de ervaring van een valse start in het leven, waarbij het opgroeien in een onveilige omgeving de weg naar volwassenheid vertroebelt. Dit album vertaalt de gevoelens van machteloosheid, de constante strijd om vooruitgang te boeken, en de emotionele littekens die achterblijven maar richt zich ook op de lichtpuntjes en hoop voor de toekomst.

Dit album is een eerbetoon aan degenen die de uitdagingen van een moeilijke jeugd hebben overwonnen en een boodschap van hoop voor degenen die nog steeds vechten.

Bereid je voor op een avond vol prachtige muziek en inspiratie, allemaal ondersteund door een geweldige live band. Daarnaast biedt deze avond ook ruimte waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten, connecties kunnen leggen en inspiratie kunnen delen. Het belooft een onvergetelijke avond te worden! Ben jij erbij?

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

CREA, 170 Nieuwe Achtergracht, Amsterdam, Netherlands

Tickets

USD 0.00

Sharing is Caring: