Utsolgt! Ricochets - Slippkonsert | Parkteatret

Sat Feb 18 2023 at 08:00 pm

Parkteatret | Oslo

Parkteatret
Publisher/HostParkteatret
Utsolgt! Ricochets - Slippkonsert | Parkteatret
Advertisement
Spilletider:
20.00: Dørene åpner
20:30: El Cartel
21.30 Ricochets
---
Ricochets tilbake med nytt album!
Ved årtusenskiftet var det få band som kunne måle seg med Ricochets. Frontet av vokalist og låtskriver Trond Andreassen, var de mørkere, farligere og mer inderlige enn sine samtidige, de var kjent for eksplosive konserter og en kritikerrost, nå klassisk, platetrilogi: «Slo Mo Suicide», «The Ghost of Our Love» og «Isolation». Nå er de tilbake med et nytt album.
«Closer to the Light» er drevet av den samme lidenskapen og bygger videre på det samme fundamentet som før — garagerock, soul, 50’s, swing og rock-noir. Trond Andreassen synger fortsatt som om det gjelder livet, backet av originalmedlemmene Knut Øyvind Olsen på bass og Svenn Poppe Jr på piano og orgel. Sammen med gitarist Fredrik Gretland (Sweden, The Cumshots) og trommis Johan Edvardsson (Navigators, Sweden, Tellusalie), legger de til nye fasetter i Ricochets umiskjennelige sound.
Trond Andreassen og tekstforfatter Christian Bloom skrev sangene på «Closer to the Light» under pandemien, og i januar 2022 vendte bandet tilbake til Athletic Sound Studio i Halden for å spille dem inn. Sammen med produsent Chips Kiesby (The Hellacopters, Nomads, Sator, Wilmer X) har Ricochets laget et album drevet av lys og mørke og uventede vendinger, av ugjenkallelig fortid og uviss fremtid, av store melodier og enda større følelser. «Closer to the Light» er klassisk rock, tidløst her og nå.

Billetter 450,- + avg.
I salg via Ticketmaster:
https://www.ticketmaster.no/event/703981
18-års aldersgrense
Dørene åpner kl. 20.00
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Parkteatret, Olaf Ryes plass 11,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: