Uitreiking Amsterdam Business Inspiration Awards met afterparty

Thu Jun 23 2022 at 08:00 pm to 11:45 pm

Felix Meritis | Amsterdam

MeerBusiness Amsterdam
Publisher/HostMeerBusiness Amsterdam
Uitreiking Amsterdam Business Inspiration Awards met afterparty
Advertisement
Bijeenkomst MeerBusiness Amsterdam voor ondernemers en directeuren
About this Event

Uniek: Uitreiking Amsterdam Business Inspiration Awards 2021

Tot het jaar 2020 organiseerde MeerBusiness Amsterdam ieder jaar de uitreiking van de Amsterdam Business Awards in mei en de Amsterdam Business Inspiration in december voor ondernemers en directeuren uit de regio.

Het wordt dus UNIEK en eenmalig. We gaan op 23 juni de Amsterdam Business Awards uitreiken aan een aantal diverse organisaties die op inspirerende wijze de afgelopen tijd hebben ondernomen.

Het plenaire gedeelte van de avond is snel, afwisselend en inspirerend. Annemarie van Leggelo is onze host en de commissaris van de Koning Arthur van Dijk reikt de Awards uit.We gaan na het krachtige programma volop feesten met meerdere DJ’s waaronder de betoverende Jennifer, die niet alleen kan draaien, maar ook kan zingen…Danilo Kuiters bekend van “Bloed, Zweet &Tranen”, maar ook de verrassing van The Voice of Holland 2020, verzorgt een optreden. Lekker Nederlandstalig en…Amsterdams!

Dit speciale evenement zal plaatshebben in het prachtige, historische en sfeerverhogende Felix Meritis aan de Keizersgracht in Amsterdam. Ook hebben we op diverse plekken en tijdstippen een live-podium door de meest briljante musici van het Conservatorium van Amsterdam.

20.00 u: Welkom

20.30u : plenair programma in de concertzaal uitgangspunten krachtig, snel, talkshowwijze. Uitreiking van de Amsterdam Inspiration Awards

22.00u: Start After Party

24.00u : Einde

Wij hebben verschillende mogelijkheden en pakketten om uwzelf en uw organisatie te presenteren.Event Photos
Event Photos
Event Photos
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Felix Meritis, 324 Keizersgracht, Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 57.50

Sharing is Caring: