Tijd voor Elkaar

Thu Mar 03 2022 at 07:00 pm to Sun May 15 2022 at 10:00 pm

Jeruzalemkerk | Amsterdam

Holy Hub
Publisher/HostHoly Hub
Tijd voor Elkaar
Advertisement
Als je al een tijdje samen bent, ontstaan er bepaalde verwachtingen van de ander. In deze cursus maak je die patronen bespreekbaar.
About this Event

Als je al een tijdje samen bent met je partner, ontstaan er bepaalde patronen. Jij bent degene die plannen maakt voor het weekend. De ander is zorgzamer dan jij. Je hebt samen een eigen taal ontwikkeld. Met elkaar praten over deze patronen is een uitdaging, maar geeft je relatie ook nieuwe energie en verdieping.


Daarom is er de cursus ‘Tijd voor Elkaar’. In zeven avonden bespreek je met z’n tweeën de staat van jullie relatie. Hoe gaan jullie om met conflict? Welke rol speelt vergeving in jullie relatie? En hoe zit het met seks?


De avonden beginnen met een diner voor twee. Daarna word je door de avond heen geleid aan de hand van gespreksvragen, oefeningen en voorbeelden. Je volgt de cursus niet in een groep - het gaat er juist om dat je tijd maakt voor elkaar. De cursusleiders, Cobie en Albert, zorgen ervoor dat er een goede en ontspannen sfeer is om deze gesprekken met z’n tweeën te voeren.De thema’s van de avonden:

1. Je maakt samen de balans op: hoe ziet jullie relatie er tot nu toe uit?

2. Wat is goede communicatie binnen jullie relatie?

3. Je kunt het niet altijd eens zijn, maar hoe ga je dan om met conflict?

4. Je verdiept je samen in de taal van het hart, en voert een verbindend ‘houd me vast’ gesprek aan de hand van de theorie van Sue Johnson.

5. Wat betekent het om elkaar te vergeven, en hoe doe je dat?

6. Welke rol speelt seks in jullie relatie?

7. Je kijkt samen vooruit naar de toekomst en bespreekt wat je uit deze cursus wilt vasthouden.
Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen met een relatie waar je beide in wilt investeren. Bijvoorbeeld omdat je allebei druk bent en eens tijd met elkaar de diepte in wilt. Of omdat je elkaar net kent, en graag vanuit een stevige band verder wil met elkaar. Of misschien sta je samen voor een nieuwe fase, en wil je daar met z’n tweeën bij stilstaan. Hoe de relatie er uitziet maakt niet uit - iedereen is van harte welkom.


Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Jeruzalemkerk, 14 Jan Maijenstraat, Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 300.00

Discover more events by tags:

Music in AmsterdamEntertainment in Amsterdam

Sharing is Caring: