Advertisement
TANGO ACADÉMICO ThessalonikiA study in tango
26–27–28 June 2026 | Let’s Dance Thermi, Thessaloniki, Greece
Η Let's Dance Thermi φιλοξενεί τον Βαγγέλη Χατζόπουλο και τη Μαριάννα Κουτάντου, ένα ζευγάρι για το οποίο το tango δεν αποτελεί απλώς έναν χορό, αλλά αναπόσπαστο μέρος της ζωής και της πορείας του, με συνεπή και ουσιαστική παρουσία στην Ελλάδα και διεθνώς.
Πρωταθλητές Ευρώπης στο Tango Salon και φιναλίστ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Buenos Aires, με πολυετή πορεία σε διεθνείς διοργανώσεις, θέατρα και φεστιβάλ, η Μαριάννα και ο Βαγγέλης προσεγγίζουν το tango σαν ένα σύστημα που απαιτεί ακρίβεια, κατανόηση και εξέλιξη.
Ιδρυτές της Academia del Tango, της πρώτης οργανωμένης σχολής tango στην Ελλάδα από το 2000, έχουν αναπτύξει μια μεθοδολογία διδασκαλίας που εστιάζει στη δομή της κίνησης, στη λειτουργία της αγκαλιάς και στη σαφήνεια της επικοινωνίας μεταξύ των χορευτών.
Στο TANGO ACADÉMICO Thessaloniki στη Let’s Dance Thermi παρουσιάζουν ένα τριήμερο με workshops και shows, σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν ουσιαστικά στο tango. Η προσέγγισή τους εστιάζει στη φόρμα και τη λογική που τη διέπει, από τη μηχανική της κίνησης έως την εκφραστική ακρίβεια, σε ένα περιβάλλον συγκέντρωσης και εξέλιξης όπου η τεχνική, η σύνδεση και η μουσικότητα λειτουργούν ως ενιαίο σύνολο.
Τρεις ημέρες αφιερωμένες στη μελέτη του tango.
Για κρατήσεις και πληροφορίες: +30 2310 478008
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
20:30-21:45: Milonga και Vals σε ένα μάθημα, με έμφαση στο βηματολόγιο και τη διαφοροποίηση των δύο ρυθμών.
22:00 Milonga.
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
18:00-19:15: Colgadas: τεχνική, πρακτικές συμβουλές, εύκολες και πιο απαιτητικές εκδοχές.
19:30-20:45: 7 tips για leaders και 7 για followers που βελτιώνουν άμεσα το χορευτικό επίπεδο.
21:00 Milonga.
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
18:00-19:15: Back sacadas για leaders και followers, με τρόπο που τις κάνει πιο κατανοητές και εφαρμόσιμες.
19:30-20:45 Τεχνική για followers και leaders ξεχωριστά, με στοιχεία που ξεκλειδώνουν την κίνηση και τον έλεγχο.
21:00 Milonga.
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Workshops
1 Workshop: 25€
2 Workshops: 40€
3 Workshops: 55€
4 Workshops: 70€
5 Workshops: 85€
Milongas*
Παρασκευή 26/6 : 10€
Σάββατο 27/6 Grand Milonga & Show: 20€
Κυριακή 28/6 : 10€
*Στην τιμή περιλαμβάνεται κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό.
Full Pass: 100€
Full Pass Milongas: 35€
Για κρατήσεις και πληροφορίες: +30 2310 478008
Advertisement
Event Venue
Ταντάλου θερμη , Thessaloniki, Greece
Tickets
Concerts, fests, parties, meetups - all the happenings, one place.







