Silent Disco Club // Youngs Nede

Fri Nov 26 2021 at 10:00 pm to Sat Nov 27 2021 at 03:00 am

Youngs Oslo | Oslo

Youngs Oslo
Publisher/HostYoungs Oslo
Silent Disco Club \/\/ Youngs Nede
Advertisement
ÅRETS SISTE SILENT DISCO CLUB
Fredag 26. november
Youngs Nede
Billetter i salg hos Ticketmaster:
https://www.ticketmaster.no/event/677013
Billettpris i forsalg: 200,- (+avg)
Billettpris i døra: 250,-

Vi gjentar suksessen fra oktober og inviterer igjen til Silent Discodans nede på Youngs! Vi forventer som vanlig full sjappe, og dette blir også årets siste Silent Disco Club så her gjelder det å være tidlig ute med å sikre seg billett.

SILENT DISCO CLUB
Siden 2018 har «Silent Disco Club» skapt magisk dansebonanza på steder som
Rockefeller, Youngs, Kulturhuset, Salt, Piknik i Parken, Stavernfestivalen og mye, mye mer. På «Silent Disco Club» kan man forvente seg en salig blanding av svette 80-talls låter, pop- perler fra det deilige 90-tallet, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixer, mash-ups, svisker og andre snurrepiperier.
Det blir garantert dansestemning og skamløs allsang når Silent Disco Club inviterer til fest, og det er muligens ingenting som slår et dansegulv som koker når det synges og danses til 3 forskjellige låter samtidig!
Konseptet Silent Disco fungerer slik at alle gjestene får utdelt hvert sitt trådløse headsett hvor man kan velge imellom 3 forskjellige kanaler.
Fargen på lyset fra headsettene indikerer hvilken av DJene man hører på, og på den måten unngår man å drite seg ut ved å danse til Backstreet Boys når drømmedama hører på Beyoncé.

Dørene åpner 22.00
ID: 20 år
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Youngs Oslo, Youngstorget 3, 0181 Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: