RESTORATIV YOGA

Sat Nov 26 2022 at 01:00 pm to 03:30 pm

108 Sherpa | Copenhagen

108 Sherpa
Publisher/Host108 Sherpa
RESTORATIV YOGA
Advertisement
Restorativ yoga er en særlig blid yogaform, der hjælper dig med at afspænde din krop og gøre plads til healing og mental hvile. Der er ingen stræk og muskelaktivitet, og vi anvender blødt og støttende yogatilbehør, der skal hjælpe din krop til at slappe helt af i stillingerne. Vi bliver i hver stilling i 15-20 minutter, for at afspændingen sker i et roligt tempo, og det hjælper kroppen og nervesystemet med at restituere og bygge sig selv op igen.
Mange af os lever i en travl hverdag, og vi giver sjældent os selv tid og plads til at slappe bevidst af uden input fra skærm, musik eller andre udefrakommende indtryk. Det kan på sigt slide på helbredet og give et overbelastet nervesystem.
På workshoppen sætter vi tempoet helt ned og bruger 2,5 timer på blot at være til stede, trække vejret og lade stilheden indfinde sig. Jeg vil gøre mit bedste for at sende dig afsted igen med fornyet energi og overskud.
Alle kan være med på workshoppen – ingen kendskab til yoga er nødvendigt.
Medbring gerne en trøje, et par ekstra sokker og eventuelt dit yndlingstæppe til at have over dig, hvis du har lyst. Ellers har vi tæpper og resterende udstyr.
Du finder workshoppen og tilmelder dig via vores yogaskema på www.108sherpa.com
Jeg glæder mig til at guide dig i den restorative hvile.
Kærligst Merle
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

108 Sherpa, Udsigten 14,Gentofte, Denmark, Copenhagen , Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Health-wellness in Copenhagen

Sharing is Caring: