Rento mieli ja keho

Tue Apr 09 2024 at 02:00 pm to 03:00 pm

Lapinlahden Lähde | Helsinki

Lapinlahden L\u00e4hteen kaupunkiluontokeskus
Publisher/HostLapinlahden Lähteen kaupunkiluontokeskus
Rento mieli ja keho
Advertisement
HUOM: Torstain 14.3. Rento mieli ja keho-tunti on valitettavasti peruttu ohjaajan sairastumisen vuoksi.
Tule rentouttamaan mielesi ja kehosi joka toisena tiistaina.
"Rento mieli ja keho" on helppo meditaation ja kehonhuollon tunti kaikille. Aloitamme vapaavalintaisella yrttiteellä ja teemme lyhyen luontomeditaation, joka on erilainen joka viikko. Tämän jälkeen tehdään yksinkertaisia rentoutumisharjoituksia, venyttelyä ja kehonhuoltoa.
Tapahtuma on ilmainen ja sen järjestävät Kaupunkiluontokeskus ja MIITTI. Tunnin pitää suomeksi Kaupunkiluontokeskuksen ohjaaja ja sertifioitu Metsämieli-ohjaaja Ilona Rautiainen.
Tapahtumapaikkana toimii Tallipääty, jonka ovi on ensimmäinen vasemmalla, kun astut päärakennuksen etupihalle – katso tämä video (englanniksi) siitä, kuinka löydät Tallipäädyn Ruoholahden metroasemalta kulkien: https://www.youtube.com/shorts/gAfKGUmV_2o.
Voit ilmoittautua tunnille täyttämällä lomakkeen nettisivun tapahtuman alla: https://lapinlahdenlahde.fi/tapahtumat/rento-mieli-ja-keho.
Lomake aukeaa 8.1.2024. Huomioithan, että jokaiselle tiistain tunnille tulee ilmoittautua erikseen. Kaikki tapahtumat löytyvät Lapinlahden Lähteen nettisivuilta: https://lapinlahdenlahde.fi/tapahtumat/. Saavuthan viimeistään viisi minuuttia ennen tunnin alkua. Mukava pukeutuminen suositeltavaa.
Sama tunti järjestetään myös englanniksi – kurkkaa Mind and Body Relax nettisivuilta!
Briefly in English: Rento mieli ja keho is a free and easy meditation and body care class that’s open for everyone. The guidance is in Finnish but feel free to join if you understand some Finnish. Same class is also in English every other Monday at 14–15. It’s called Mind and Body Relax. There’s an advance registration for all the classes. You can find events on our website: https://lapinlahdenlahde.fi/tapahtumat/.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Lapinlahden Lähde, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: