RED X-Mas

Fri Dec 29 2023 at 11:00 pm

A38 Hajó | Budapest

DJ Budai
Publisher/HostDJ Budai
RED X-Mas
Advertisement
Megszületett a nyár közepi “20 Years Of Funky Techno” buli ismétlésének dátuma. December 29. péntek lesz! Karácsony és szilveszter között ez egy összevont ünnepi-zenei mulatság lesz! A buli neve a meleg színek királya, a RED lett, ami erre a stílusra, a funky-groovy technora igazán jellemző tud lenni.
A helyszín ugyanott, csak egy szinttel lejjebb, a hajó gyomrába lesz, ahol a teraszhoz képest négyszer akkora NEXO hangrendszer vár majd minket. Azért ezek a zenék azokon a mélyládákon nagyot fognak robbanni! A nyári buli ilyen stílussal és zenékkel - ahogy többen is mondták - úgy hiányzott, mint egy falat kenyér :):):) Brutálisan jó hangulatú éjszakánk volt! És micsoda közönség végig!!! :) Ilyen csapatot nagyon sok buli megirigyelhetne :) Mindenki megdolgozott az utolsó falat ritmusért is!
Már ott a buli után eldöntöttük, hogy ezt meg kell ismételnünk ugyanezzel a DJ felállással. A LavaLava tesók (Máté és Dávid), Dani, Demmy kegyetlen jó funkos-teches-dizsis témákat pakolt végig. Nagyon-nagyon örülök, hogy tovább tudjuk ezt a vonalat vinni közösen az A38-al, amiért hálásak is vagyunk!
Azt hiszem ez a buli is egy igazán különleges zenei élmény lesz :)
Jegyek:
https://www.a38.hu/hu/program/dj-budai-hu-26372
Elővételes jegyek: 3.500 Ft
Helyszínen : 4.000 Ft
Találkozunk a DJ pultnál :)
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

A38 Hajó, Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: