PILATES JA WELLNESS WORKSHOP NAISILLE

Sat Mar 16 2024 at 01:00 pm to 04:15 pm

Studio Kaivopuisto | Helsinki

Minna Mindset
Publisher/HostMinna Mindset
PILATES JA WELLNESS WORKSHOP NAISILLE

Hei ja tervetuloa naisille suunnattuun workshopiimme!


Ohjelmassa tulee olemaan

  • Mattopilatestunti.
  • Ohjattu meditaatiohetki.
  • Välipalaa ja virvokkeita.
  • Painonhallintaan ja itsensä kehittämiseen liittyvä workshop tehtävineen.
  • Mahdollisuus esittää hyvinvointiin ja painonhallintaan liittyviä kysymyksiä Hyvinvointivalmentajille Oljalle ja Minnalle ja vapaata keskustelua.
  • Goodie bag!
  • Kävelylenkki kaivopuistossa.
  • Illallinen Ravintola Elmissä (voit myös osallistua workshopiin ilman illallista).


Pilatestunnin teemana on keskivartalon ja pakaroiden kiinteyttäminen... tunti sopii kaiken tasoisille. Aloittelijoille tarjotaan selkeä ohjaus mutta tunti tulee olemaan tarpeeksi haastava myös kokeneemmille.


Workshop loppuu noin klo 16, jonka jälkeen lähdemme kävelylenkin kautta Ravintola Elmiä kohti.


Tiedossa on rento iltapäivä ja ilta samanhenkisten naisten kesken!


Ystävällisin terveisin

Olja ja Minna
Lippujen hinnat ja peruutusehdot:


Workshop 99eur

Workshop & Illallinen 145eur


Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, jos teet sen ennen 6.3.2024. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Ilman ennakkoilmoitusta pois jääneeltä perimme koko osallistumismaksun.
Käytännön tietoja


Omaa joogamattoa et tarvitse! Tule omana itsenäsi, mukaviin sporttivaatteisiin pukeutuneena (tyyliin legginsit ja t-paita). Pilatesta varten et tarvitse lenkkareita vaan tunti tehdään paljasjaloin tai pilates -sukat jalassa. Pakkaa ihmeessä vaatteet mukaan jos aiot osallistua illalliselle ja haluat eri asun ravintolaa varten. Illan pukeutumisteemana sporty but smart (tyyliin heitä bleiseri tai neuletakki sporttiasun päälle)!


Studio Kaivopuisto on kodikas, valoisa tila kauneimmassa Kaivopuistossa. Pääset Rautatientorilta paikalle jalkaisin puolessa tunnissa tai ratikalla ihan studion viereen. Tässä tietoa liikenneyhteyksistä studion sivustolta lainattuna:


"Julkisilla pääset perille 2-/3-ratikoilla (Pasilan asema -> Olympiaterminaali / Olympiaterminaali -> Meilahden sairaala). Jää pois Pyhän Henrikin kirkon pysäK*llä siitä kävelymatkaa on n. 250 m (Itäinen puistotie -> Kalliolinnantie 10 B).

Autolla saapuessasi huomioithan että Kalliolinnantie on pääosin 1-suuntainen hevosenkengän muotoinen tie eli Itäiseltä puistotieltä käännytään Kalliolinnantielle vasta keltaisen puuhuvilan kulmalta.

Studiomme sijaitsee harmaassa betonisessa kerrostalossa joka erottuu helposti puisen Cygnaeuksen puuhuvilan ja vaaleanvihreän Kalliolinna-rakennuksen välissä."


Ravintola Elmistä voit lukea enemmän heidän sivustoltaan https://www.restaurantelm.fi/. Tila on tunnelmallinen isolla T:llä ja ruoka suussa sulavaa! Jos noudatat erikoisruokavaliota ole ystävällinen ja mainitse siitä lippua ostaessasi ja pidämme huolen siitä, että sinulle tarjoillaan ruokavalioosi sopiva illallinen.


Huom. juomat ravintolassa eivät sisälly hintaan vaan maksetaan paikan päällä!


Event Venue

Studio Kaivopuisto, Kalliolinnantie 10 B, 00140 Helsinki, Finland, Helsinki

Tickets

EUR 99.00 to EUR 145.00

Sharing is Caring: