Passion Orange + The Station | Stairway [FÅ BILLETTER]

Thu Apr 28 2022 at 07:00 pm

Stairway | Glostrup

Stairway
Publisher/HostStairway
Passion Orange + The Station | Stairway [F\u00c5 BILLETTER]
Advertisement
Passion Orange og The Station har begge rødder i Vanløse, og kommer til Stairway for at hylde fødebyen med et brag af en dobbeltkoncert!
◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎
Døre kl. 19 / Koncertstart kl. 20
Forsalg 170kr. (+ gebyr) // Dørsalg 200kr.
Billetlink: https://ticket.livebackend.com/huset/e/passion-orange-support/
◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎◉◎
Passion Orange
Passion Orange er et dansk 90'er rockband, med dybe rødder i Vanløse. Bandet fandt sammen mens de stadig gik i skole i Vanløse, og blev snart kendt som en af dansk rocks mest interessante bands.
Passion Orange’s musikkarriere tog fart da de vandt Danmarks største musikkonkurrence DM i rock i 1992 foran et kuld af nye bands, der kom til at præge dansk musik helt frem til i dag. I en stor artikel, i februar 2020 udgaven af musikmagasinet Gaffa, fortæller Dizzy Miss Lizzy, Kashmir og Psyched up Janis, at Passion Orange som frontløbere for “grunge” i Danmark, var en inspiration for hele den gruppe af nye unge bands, der senere fik navnet den grønne bølge.
Bandet nåede at spille support for den legendariske amerikanske gruppe Kiss, på deres turné i 1997, og spillede kort derefter på den næsten ligeså legendariske “grøn Scene” på Roskilde Festivalen. Det blev den sidste koncert, inden gruppen valgte at holde en pause, der kom til at vare i næsten 25 år.
Bandet er nu samlet på scenen hos Stairway for at vise at der stadig flyder Vanløse i blodet. Gå ikke glip af denne eksklusive mulighed, for at (gen)opleve magien i den rock-orkan som Passion Orange leverer.

The Station
The Station er et dansk/engelsk indie-rockband, der også har rødder i Vanløse. Engelskfødte Paul Wilkinson står i dag i spidsen for bandet. Inspireret af bands som R.E.M. og The Smiths tager Paul's sange os igennem livets op- og nedture, altid melodiøst og med overraskende arrangementer og spændende vokalharmonier. Paul er samtidig kendt som ”den engelske kok” på P4, hvor han flere gange har præsenteret sin mad, musik og livsindsigt som englænder i Danmark.
Glæd dig til en forrygende live oplevelse, når Paul Wilkinson & The Station går på scenen.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Stairway, Lindehøjen 12, Glostrup, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: