Ny dato: James TW // Vulkan Arena // Pres. av All Things Live

Sat Mar 25 2023 at 08:00 pm UTC+02:00

Vulkan Arena | Oslo

Vulkan Arena
Publisher/HostVulkan Arena
Ny dato: James TW \/\/ Vulkan Arena \/\/ Pres. av All Things Live
Advertisement
Ny dato!
Konserten med James TW er dessverre flyttet til 25. mars 2023. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato ?.
Billettkjøpere mottar en e-post med mer informasjon.
--
James TW | Vulkan Arena, 25. mars 2023
Billetter i salg via Ticketmaster fredag 26. november klokken 11:00
En av Storbritannias fineste singer-songwriters, James TW, besøker endelig Norge igjen etter en uforglemmelig og utsolgt konsert på Parkteatret i 2019.
Den knapt 24 år gamle James TW har allerede rukket å bli en av Storbritannias fremste singer-songwriters, med en universell appell på tvers av alder og sjangerpreferanse. Låtene hans kommer direkte fra hjerteroten – uten filter – levert med en helt egen croon som gir gåsehud. Fra å ha spilt trommer i sin fars band i den ømme alder av ti år til å kverne ut hitsingler og spille utsolgte konserter på tvers av kontinenter: sangeren har foretatt en utrolig reise som han mer enn ofte trekker inn sin mektige, personlige låtskriving.
Etter at en serie skjellsettende covere gikk virale på YouTube ble han som tenåring tilbudt platekontrakt med Island Records, skrevet i stein med utgivelsen av hiten When You Love Someone. Den solgte til både platina og gull i Storbritannia og USA, med utrolige 500 millioner strømninger og minneverdige opptredener på Ellen og The Today Show. Alt dette banet vei for albumet Chapters, en uforglemmelig debut på alles lepper våren 2019. Ofte blir han sammenlignet med Ed Sheeran, John Mayer og Jamie Cullum, men sannheten er at han har noe helt eget, en uforglemmelig røst som umiddelbart setter spor på lytteren.
Med stormskritt var han på vei mot toppen i 2020 da han plutselig befant seg fanget i lockdown og i enden av et seks år langt forhold. Musikken ble redningen. “Alt jeg skrev denne perioden handlet om bruddet. Det var et massivt sjokk, så sangene bare pøste ut. Jeg ville fange alle de ulike følelsene som fløt til overflaten i etterkant. Det var ikke et crazy, intenst og forferdelig brudd, heller noe sakte og trist vi begge aksepterte,” sier han selv om den tøffe prosessen.
Resultatet avduket han nylig på den såre, men sterke EP-en Heartbeat Changes (Part 1), med den selvransakende singelen Butterflies som kronen på verket. Han er tilbake for alvor for å endre på statusen som den mestselgende artisten altfor få har hørt om. I 2021 er det James TWs tur til å skinne.
Vær der når James TW åpner opp slusene for de store følelsene med ny musikk og ikke minst den utrolige stemmen på Vulkan Arena 7. april 2022!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vulkan Arena, Vulkan 26, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring:

More Events in Oslo

Fordypningskurs i Farger med Kine Angelo fra NTNU
Mon Mar 27 2023 at 10:00 am Fordypningskurs i Farger med Kine Angelo fra NTNU

NCS - Norwegian Colour Senter

Ny dato! Joe Satriani \/\/ Sentrum Scene \/\/ Pres. av All Things Live
Sat Apr 01 2023 at 07:00 pm Ny dato! Joe Satriani // Sentrum Scene // Pres. av All Things Live

Sentrum Scene

inferno Music Conference 2023
Thu Apr 06 2023 at 12:00 pm inferno Music Conference 2023

INFERNO METAL FESTIVAL 2023 - Thursday Ticket
Thu Apr 06 2023 at 04:03 pm INFERNO METAL FESTIVAL 2023 - Thursday Ticket

ROCKEFELLER

Oslo is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Oslo Events