Nimb Roof Sunset Sessions feat. Maria Barfod (FEDTY)

Sat Jul 17 2021 at 08:30 pm to Sun Jul 18 2021 at 12:00 am

NIMB | Copenhagen

NIMB
Publisher/HostNIMB
Nimb Roof Sunset Sessions feat. Maria Barfod (FEDTY) Glæd dig til sommerens smukkeste solnedgange, når vi på udvalgte lørdage inviterer til Sunset Sessions på Nimb Roof.
Champagnen er lagt på køl, bartenderne shaker lækre cocktails, og skiftende DJs sørger for det helt rigtige soundtrack, mens solen langsomt forsvinder ned bag Københavns tage.
Aftenens DJ er: Maria Barfod (FEDTY)
DJ og lyddesigner.
De sidste 15 år har Maria Barfod leveret lækre toner til københavnske klubber, de største danske festivaler og modeshows, men hendes sans for musik og stemning har også bragt hende til Paris og L.A.
Glæd dig til et velkomponeret DJ-set, der starter med varme loungetoner og i løbet af aftenen udvikler sig til mere vokal og party.
Pris: 300 kr. per person inkl. 1 champagnecocktail og salte snacks
Der er adgang til Nimb Roof fra kl. 20.30 til 21.00, mens DJ-settet er fra 21.00-00.00.
Nimb Roof, Bernstorffsgade 3, 1577 København V
– indgangen ligger mellem Tivoli Food Hall og Nimb Hotel
Køb billet: https://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/7260/nimb-roof-sunset-sessions-2021
Vi gør opmærksom på, at poolen ikke kan benyttes under arrangementet. Viser vejret sig fra sin våde side, rykker arrangementet indendørs.
SIKKERHEDEN FOR VORES GÆSTER OG ANSATTE
Sikkerheden for både vores gæster og ansatte er vigtig, så derfor har vi sørget for den nødvendige plads mellem bordene, sat håndsprit på alle borde og har ekstra fokus på rengøring. Vores personale bærer naturligvis mundbind eller visir.
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nimb.
FORBEHOLD FOR EVENTUELLE ÆNDRINGER
Vi tager forbehold for at måtte ændre programmet i forhold til regeringens covid-19-restriktioner. Har du købt billet til et arrangement, der bliver aflyst, hjælper vi naturligvis med enten at ombooke din plads eller refundere billetten.

Event Venue & Nearby Stays

NIMB, Bernstorffsgade 5, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: