Next Level pres.: APASHE - ANTAGONIST TOUR w/ LIVE BRASS ORCHESTRA 02/24/2024 -BUDAPEST, BARBA NEGRA

Sat Feb 24 2024 at 06:00 pm to 10:00 pm

BARBA NEGRA | Budapest

Next Level
Publisher/HostNext Level
Next Level pres.: APASHE - ANTAGONIST TOUR w\/ LIVE BRASS ORCHESTRA 02\/24\/2024 -BUDAPEST, BARBA NEGRA
Advertisement
Next Level Live proudly presents:
APASHE - ANTAGONIST TOUR w/ LIVE BRASS ORCHESTRA 02/24/2024 - BUDAPEST, BARBA NEGRA
APASHE Live Brass Orchestra (?? / ?? )
+ support
??????????????????
█████████████████
JEGYELŐVÉTEL / TICKETS:
jegyl.ink/APASHE-ANTAGONIST-TOUR-LIVE-BRASS-ORCHESTRA-BUDAPEST
█████████████████
☠️ Dátum / Date: 24.02.2024
☠️ Kezdés / Start: 18:00
☠️ Helyszín / Venue: Barba Negra - Budapest – XXI. kerület
Szállító u. 3.
☠️ Korhatár / Age Limit: 16+
CONCERT (16+):
18:00 - 22:00
Barba Negra Red Stage
AFTERPARTY (18+):
22:00 - 05:00
Barba Negra Blue Stage
█████████████████
??
Apashe világkörüli turnéja részeként egy különleges esemény keretein belül érkezik Magyarországra és egy korábban még itthon nem látott élő zenekaros felállásban lép színpadra február 24-én a Barba Negrában.
Teljes rézfúvós szekcióval, beleértve a trombitákat, harsonákat és kürtöket, valamint egy ritmusszekciót dobokkal és ütőhangszerekkel, Apashe élő rézfúvós zenekara egyedülálló és magával ragadó élményt nyújt a közönség számára. A hagyományos hangszerelést kortárs elektronikai elemekkel ötvözve az együttes képes feszegetni a megszokott élő előadások határait.
Apashe élő fúvószenekara fellépett a világ legnagyobb színpadain, köztük a Bataclan klubban és a Lollapalooza fesztiválon is. Nagy energiájú előadásaik és lenyűgöző látványviláguk elbűvölte a közönséget szerte a világon, így óriási hírnevet szereztek az együttesnek az elmúlt 2 évben.
Az élő Brass Ensemble-el végzett munkája mellett Apashe számos nagysikerű albumot és kislemezt adott ki korábban, köztük a „Renaissance” című nagylemezét, amelyen olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Tech N9ne, Wasiu vagy Geoffroy.
Élő Brass Ensemble együttesével és az elektronikus zene innovatív megközelítésével Apashe igazi úttörő az élő zenekarok világában, és februári koncertje kihagyhatatlan minden elektronikus és klasszikus zenekedvelő számára.
??????????????
??
Apashe is a visionary artist known for his genre-bending approach to electronic music. In addition to his solo work, he also performs with a live Brass Ensemble that incorporates live instrumentation with electronic music.
Featuring a full brass section including trumpets, trombones, and french horns, as well as a rhythm section with drums and percussion, Apashe’s live Brass Orchestra creates a unique and immersive experience for the audiences. By blending traditional orchestration with contemporary electronic elements, the ensemble is able to push the boundaries of what is possible in usual live performance.
Apashe’s live Brass Orchestra has performed at some of the world’s biggest stages, including Osheaga, Bataclan, and Lollapalooza. Their high-energy performances and stunning visuals have captivated audiences around the globe, earning the ensemble a reputation for excellence and innovation.
In addition to his work with the live Brass Ensemble, Apashe has released several critically acclaimed albums and singles, including his album “Renaissance,” which featured collaborations with artists like Tech N9ne, Wasiu and Geoffroy.
With his live Brass Ensemble and his innovative approach to electronic music, Apashe is a true trailblazer in the world of live performance, and a force to be reckoned with in the music industry. His upcoming performance in Budapest is unmissable for those who like classical or electronic music genres.
??????????????
Hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk a TicketSwap!
Nem tudsz részt venni a rendezvényünkön? Töltsd fel a jegyed a TicketSwap-ra, hogy boldoggá tehess vele valaki mást.
A Ticketswap egy biztonságos és egyszerű alkalmazás, ahol hétköznapi emberek adnak el és vesznek jegyeket a kedvenc koncertjeikre, fesztiváljaikra, sporteseményeikre, színházi előadásaikra és klubrendezvényeikre.
https://www.ticketswap.hu/
If you want to re-sell your ticket or buy a second hand ticket please only use https://www.ticketswap.com/ to avoid scams.
#nextlevel2024
#nextlevelfamily
#nextlevelbudapest
www.nextlevelbudapest.com
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

BARBA NEGRA, Szállító utca 2, Budapest 1211, Magyarország,Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: