Neptun + support: Mel's Room // RUST

Sat Sep 18 2021 at 08:00 pm to 11:00 pm

RUST | Copenhagen

Mel's Room
Publisher/HostMel's Room
Neptun + support: Mel's Room \/\/ RUST NEPTUN
Neptun tager dig med på en sonisk rejse gennem et univers af forskellige følelser og stemninger. Musikken lader dig i det ene øjeblik svæve væk i dybe blå melankolske farver for så i næste øjeblik at rive dig tilbage til din krop med voldsom energi. Den rå og umiddelbare vokal er insisterende, og sammen med store synthflader, stramme trommebeats og guitarer, der spænder fra det drømmende til det hårde rockede, skaber Neptun lydbølger, man har lyst til at dykke ned i.
Den dansable indierock har fået rosende ord med på vejen af både Bands of Tomorrow og GAFFA. Med ordene; "Det er den slags nymoderne 80’er-musik, der fortjener at blive spillet live på de danske festivaler – gerne hurtigst muligt," spåede GAFFA sågar Neptun til at være et band, man skal holde et vågent øje med.
Omend RUST ikke er en festivalscene, tør vi godt love, at det bliver mindst ligeså festligt, når Neptun lægger vejen forbi spillestedet den 18. september.
Mel's Room
Fra dansevenligt bedroom-pop til melankolske synth melodier. Mel’s Room favner bredt, men rammer altid hvor det mærkes. Mel’s Room tager lytteren gennem en årgangs​​​​gullasch med smag af 80’ernes synthroller, 90’ernes hårdtslående trommer og 00’ernes ørehængende melodier.
Mel’s Room som er bestående af sanger Jonas Mørkeberg Ljungmann, producer Tobias Millett Hansen og trommeslager Victor Heegaard Steen, har på under et år formået at varme op for Jung i en udsolgt ARENA Næstved, være opening-act til gadefestivalen Næverland og få radioplay på DR P4.

Køb billetter her:
https://billetto.dk/e/neptun-rust-billetter-561529
--------------------------------------
• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00
• Billetter: 95 kr.
• Aldersgrænse: 18 år
--------------------------------------
Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Event Venue & Nearby Stays

RUST, Guldbergsgade 8, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 95.0

Sharing is Caring: