Mena & Schumanns 4. | DR Koncerthuset

Thu Mar 23 2023 at 07:30 pm UTC+01:00

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
Mena & Schumanns 4. | DR Koncerthuset
Advertisement
Den tyske violinstjerne Julia Fischer er tilbage i Koncerthuset som solist i Brahms’ udødelige Violinkoncert. En aften med lutter mesterværker fra den tyske romantiske musik under ledelse af Juanjo Mena, der dirigerer Mendelssohns brusende ouverture Hebriderne og Schumanns drømmende Symfoni nr. 4.
Tre tyske komponister fra kernen af den klassiske musik: Mendelssohn, Schumann og Brahms. I deres udødelige musik går følelser og klassisk balance op i en højere enhed – og værkerne i denne koncert er blandt de tre komponisters allerbedste.
Mendelssohn beskriver i sin berømte ouverture Hebriderne et barsk naturlandskab, der både lokker og skræmmer os på samme tid. Hans kollega og gode ven Robert Schumann bygger i sin Symfoni nr. 4 spændingerne op omkring sit eget stormfulde sind og skaber et dybt betagende og originalt værk.
Aftenens solist er den tyske violinstjerne Julia Fischer, som er i centrum af Brahms’ monumentale violinkoncert, hvor hendes mageløse kombination af perfekt teknik og stærk udtrykskraft virkelig kommer til sin ret. Dirigent er Juanjo Mena fra Spanien, en af DR Symfoniorkestrets foretrukne gæstedirigenter og en mester i det klassiske repertoire.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: