MARIA

Wed Dec 15 2021 at 08:00 pm

Oosterparkkerk | Amsterdam

MARIA
Advertisement
Een muzikale vertelling over een jonge vrouw, zwanger van haar eerste kindje onderweg is op een lange reis. Een barre tocht door de woestijn in een lange stroom van mensen. Ze moet huis en haard achter zich laten. Met een wonder in haar buik en als enige zekerheid dat er een beschermengel op haar schouder meereist. Een verhaal wat tot op de dag van vandaag nog actueel is.
De Barok Bende vertelt het eeuwenoude kerstverhaal vanuit een nieuw perspectief, namelijk uit die van MARIA. Gemusiceerd en gezongen op de originele manier, zoals ze dit vroeger ook in de baroktijd deden. Met muziek van o.a. Bach, Correlli en Vivaldi. NinaDis Meeuwsen (vertelster), Mayaan Licht (zanger) en de Barok Bende vertellen samen het verhaal in eigen woorden zoals de barok traditie dat vraagt.
De Barok Bende is een fluctuerend ensemble bestaande uit jonge musici van verschillende nationaliteiten. Ze trekken voor kerst door heel Nederland, met de gedachte dat muziek mensen met elkaar verbindt.
Het concert kost 15 euro per persoon en de tickets zijn te koop via www.barokbende.nl. Voorafgaand aan het concert vragen wij u uw Qr code te tonen, i.v.m. de geldende coronamaatregelen.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oosterparkkerk, Amsterdam, Netherlands, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: