Mалките изложби ЗАД ЧЕРВЕНАТА ЗАВЕСА

Wed Feb 03 2021 at 05:00 pm to 08:00 pm

Галерия Сердика/Art Gallery Serdica | Kyustendil

Publisher/HostIzabela Manolova Photography
Самостоятелната изложба на Изабела Манолова „малките изложби ЗАД ЧЕРВЕНАТА ЗАВЕСА” в галерия „Сердика“ е продължение на фотопроекта „Зад Червената Завеса“, в който авторката, вдъхновена от течението „задкулисна фотография”, отвежда зрителя от другата страна на сцената, на живота, на възприятията. Задълбочавайки търсенията си в „малките изложби ЗАД ЧЕРВЕНАТА ЗАВЕСА”, Изабела Манолова представя монохромна фотография и дигитален колаж, с които приканва да разгледаме изображението през призма, близка до нашата собствена.
? За изложбата авторката споделя „Да, виждаме монохромни снимки, но в тях има и нещо друго. Нещо, което се крие зад ъгъла на всяко съзнание. Нещо, което винаги е там, а ние не знаем как изглежда. Това са повече от снимки. Това са души. Души, замразени в момента на сътворение. Ако се вгледаме достатъчно, можем в някакъв момент да видим себе си – призмата ще се пречупи и всичко ще се превърне в безкрайност. Късчета души, разпилени във вселени.”
▪️ Вернисажът ще се проведе на 3 февруари (сряда) от 17:00 до 20:00 часа при спазване на всички противоепидемични мерки.
▪️ Експозицията ще бъде представена в галерия „Сердика“ на Женски пазар до 5 март 2021 г.

Галерия Сердика/Art Gallery Serdica, ул. "Цар Самуил" 90 Б, етаж 2, Sofia, Bulgaria, Kyustendil, Bulgaria

Sharing is Caring: