FÅ BILL.! Lloyd Cole / Vulkan Arena / Pres. av FKP Scorpio

Sat Jan 20 2024 at 07:00 pm

Vulkan Arena | Oslo

FKP Scorpio Norge
Publisher/HostFKP Scorpio Norge
F\u00c5 BILL.! Lloyd Cole \/ Vulkan Arena \/ Pres. av FKP Scorpio
Advertisement
FKP Scorpio Norge presenterer:
Lloyd Cole
Vulkan Arena
Lørdag 20. januar
Lloyd Cole til Vulkan Arena på nyåret! Are you ready to be heartbroken?
Den engelske artisten Lloyd Cole har bygget en karriere på å kompromissløst trosse forventninger. Fra pop til rock til Americana-flørtende singer-songwriter, forusigbar er han ikke.
Solokarrieren startet med det kritikerroste selv-titulerte albumet «Lloyd Cole» fra 1990, og i årenes løp har han fortsatt med å utgi en rekke soloalbum som visert hans allsidighet som artist. Albumene utforsker ofte temaer som kjærlighet, forhold og livets kompleksiteter, alt levert med hans velkjente tørre humor.
Lloyd Coles musikk tiltrekker seg et mangfoldig publikum og har appell til fans i alle aldersgrupper, med sin tidløse sound og ettertenksomme tekster. Hans status er gjennom årene befestet som en respektert og innflytelsesrik artist, og uansett om du er gammel fan eller nyfrelst, byr Lloyd Cole sin musikk på en reise gjennom hjertets og sinnets landskap, og gjør ham til en elsket figur i singer-songwriter miljøet.
I juni i år slapp han sitt 12. soloalbum «On Pain», som han skrev sammen med sine gamle bandkollegaer i Commotions; Blair Cowan og Neil Clark, som også spiller på plata.
I 2017 gjestet han Norge, blant annet et smekk utsolgt Oslo Konserthus, og nå er han tilbake – denne gangen på Vulkan Arena.
Billetter i salg nå: https://www.ticketmaster.no/event/728939
Bill.: 400,- + avg.
Aldersgrense: 18 år
Dørene åpner: 19:00
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vulkan Arena, Vulkan 26, 0178 Oslo, Norge,Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloArt in OsloPop in Oslo

Sharing is Caring: