LEVITATION B BAND

Fri May 27 2022 at 09:00 pm to Sat May 28 2022 at 01:00 am

Olsen På Bryn | Oslo

Olsen P\u00e5 Bryn
Publisher/HostOlsen På Bryn
LEVITATION B BAND
Advertisement
Levitation B Band (LBB) har de siste årene hatt mange spillejobber i Østlandsområdet. Bandet, som består av fem godt voksne musikere, ga i 2017 ut sin første CD, «Moonlight In Your Pocket», bestående av 12 selvlagde låter – en herlig blanding av tøffe, drivende rockelåter og flotte ballader.
Alle låtene ligger på bl.a. Spotify og Youtube. LBB, som har sin base i Oslo, ble startet sensommeren 2012, og covrer låter av Rolling Stones, Neil Young, Warren Zevon og Bruce Springsteen, for å nevne noen, men de fleste låtene på repertoaret er bandets egne.
Alle bandmedlemmene har lang musikkerfaring, og LBB blir ofte referert til som et meget godt live- og partyband. LBB har dratt fulle hus og løftet taket på mange spillesteder og musikkpuber. Noen av de stedene bandet har spilt en eller flere ganger er Olsen på Bryn, Hard Rock Cafe, Buckley og Stopp Pressen i Oslo, samt Buddy og Union Scene i Drammen og Kulturpuben Lillestrøm og Hawk i Fredrikstad, for å nevne noen. Noen av disse er dessverre blitt nedlagt, men LBB er klare for nye oppdrag der det måtte passe.
Musikkskribenten Erik Valebrokk har hatt to av bandets låter inne på sine lister, og LBB har også fått hederlig omtale av albumet sitt i det internasjonale musikkmagasinet Fireworks Magazine.
CC 200, pluss avgift
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Olsen På Bryn, Østensjøveien 64,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: