Kasvojooga Live Stream Work shop 120min

Sun May 15 2022 at 10:00 am to 12:00 pm

Yoga Nordic - Helsinki | Helsinki

Yoga Nordic - Helsinki
Publisher/HostYoga Nordic - Helsinki
Kasvojooga Live Stream Work shop 120min
Advertisement
Tämä workshop järjestetään ainoastaan live streamina Zoomin välityksellä. Saat linkin tunnille sähköpostitse 30min ennen workshopin alkua.

Myös kasvojen lihaksia voi vahvistaa joogalla! Kasvojooga piristää kasvoja, silottaa juonteita ja muuttaa ilmeen positiivisemmaksi! Kasvojooga myös rentouttaa kasvojenalueen sekä niskan ja kaulan lihaksistoa- säännöllinen harjoittelu voi vähentää hampaiden yönarskuttelua. Harjoittelemme myös kasvojen tietoista rentouttamista. Kasvojoogan liikkeet vapauttavat stressihartiota ja jännitysniskaa. Saat hengitykselle tilaa ja keveyttä koko olemukseesi.
Kasvojooga on myös hauskaa, joten tule tunnille avoimin mielin. Teemme lopuksi itsellemme rentouttavan kasvohieronnan, jota varten voit halutessasi ottaa oman kasvorasvasi tai kasvoöljyn. Voit myös ottaa mukaan kasvopeilin. Tämä 2,5-tuntinen sisältää mm hengitysharjoitusta ja niska-hartiaseudun avaamista ja rentouttamista

Päivi Salminen on tehnyt kasvoharjoituksia lapsesta saakka. Mallintöiden myötä Päivi opetteli hymyilemään leveästi ja pitämään kasvojen perusilmeen rypyttömänä.
Päivi on ohjannut joogaa vuodesta 2013 ja kasvojoogaa vuodesta 2017, julkaissut Päivittäinen kasvojooga -oppaan ja esiintynyt MTV:llä ja Nelosella kasvojoogaohjaajana.
Päivi on käynyt Danielle Collinsin The Face Yoga Expert -opettajakoulutuksen ja opiskelee kasvojen anatomiaa ja uusia kasvoharjoituksia jatkuvasti.
Päivin opetustyyli on tarkka ja analyyttinen, mutta hänen tunneillaan on silti aina myös hauskaa!

Hinta:
35€ vastaanotosta tai yogishop.fi
Huom. Etukäteen maksaminen tarkoittaa vähintään 24h ennen tapahtuman alkua. Voit peruuttaa varauksesi maksutta 7vrk ennen tapahtumapäivää suoraan varausjärjestelmästämme. Sen jälkeen peruuttaminen on mahdollista vain henkilökohtaisesti tai sähköpostilla ilmoittaen lääkärintodistusta vastaan (puhelinperuutuksia emme valitettavasti pysty käsittelemään).
Peruutukset sähköpostitse: helsinki, espoo tai vantaa @yoganordic.fi
Myöhässä peruutetuista työpajoista perimme 10€ toimistokuluja/työpaja, saat laskun sähköpostiisi. Käyttämättömästä varauksesta perimme työpajan koko hinnan + laskutuskulun 5€, saat laskun sähköpostiisi.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Yoga Nordic - Helsinki, Urho Kekkosenkatu 1, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: