Julebasar Vidar Skolen

Sat Nov 26 2022 at 10:00 am to 04:00 pm

Vidar Skolen | Copenhagen

Liv Beier Heckmann
Publisher/HostLiv Beier Heckmann
Julebasar Vidar Skolen
Advertisement
Julebasar og musikcafé på Vidar Skolen
Vidar Skolen åbner traditionen tro for julebasar med musik, teater og lækre julegodter

Forældrene på Vidar Skolen inviterer til julebasar lørdag 26. november kl 10-16, hvor skolen forvandles til arbejdende værksteder, salgsboder og hyggelige spisesteder.
Basaren er en årlig tradition, hvor skolen forvandles til arbejdende værksteder, fine salgsboder og hyggelige spisesteder.
I værkstederne kan man blandt andet lave sine egne juledekorationer, skabe lys af bivoks og pynte småkager. I det grafiske værksted tegner 9. klasse elever plakater, og der vil være pop up musik fra både elev- og forældre-ensembler.
I smedjen er der tændt op for ilden, og her kan børnene få en smagsprøve på faget. Børnene kan også fiske i fiskedammen, se dukketeater eller hvis man tør, gå på opdagelse i spøgelseshuset.
I løbet af dagen er der forestillinger i skolens sal, hvor klasserne opfører forskellige forestillinger, der viser, hvad eleverne har arbejdet med igennem året. Og dagen afsluttes med overskole-elevernes musikcafé kl. 19-23.
Skolen har flere økologiske spisesteder, i gården kan man købe lækre ristede pølser, andre steder er inspireret af det indiske eller italienske køkken.
Derudover kan man forkæle sig selv med æbleskiver, konfekt, risalamande og varm (alkoholfri) gløgg og dejlig kaffe.
Julebasaren skabes af forældrene på skolen og er en dag, hvor Vidar Skolen summer af liv. Her kan man på bedste vis sætte gang i juleforberedelserne og komme i julestemningen.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vidar Skolen, Brogårdsvej 61,Gentofte, Denmark, Copenhagen

Discover more events by tags:

Workshops in Copenhagen

Sharing is Caring: