JESPER HEDEGAARD SOUND OF BRASIL 5 - VINTERJAZZ

Thu Feb 23 2023 at 08:00 pm

Kulturhus Risbjerggaard | Herlev

Jesper Hedegaard
Publisher/HostJesper Hedegaard
JESPER HEDEGAARD SOUND OF BRASIL 5 - VINTERJAZZ
Advertisement
Den internationalt anerkendte pianist, komponist og kapelmester, Jesper Hedegaard, som vandt prisen Troféu Caymmi Bahia i Salvador Brasilien, er tilbage i Danmark med ny besætning efter 3 år i Portugal.
Sponsor: Tandlæge www.hvidovreklinikken.dk
Oplev hvad et livs indlevelse i Brasiliansk Musik, har betydet for en pianist der valgte at satse alt, da han som 24årig rejste til Sambaens og Bossa Novaens land. Der er lagt op til en enestående koncert som drager publikum ind i sanseligheden og lyden af Brasilien.
Publikum kan se frem til Brasiliansk Instrumentalmusik (MIB) som både overrasker og begejstrer. Sound of Brasil 5 appellerer bredt til både Jazz- og Worldpublikum.
Jesper Hedegaard Sound of Brasil har spillet en lang række koncerter i Portugal, Brasilien og Danmark med forskellige besætninger. Nu med 2 førende danske solister i front - Alexander Kraglund og Maj Berit Guassora samt 2 exceptionelle musikere i rytmegruppen - Rômulo Duarte og Jacob Melchior.
På repertoiret er kompositioner af Brasiliens store mestre som Antonio Carlos Jobim, Hermeto Pascoal, Arismar do Espírito Santo, Adriano Giffoni samt kompositioner af Jesper Hedegaard. Koncerten bevæger sig over rytmer som Samba, Choro, Baião og Samba-canção.
”En stor mester og komponist – Jesper Hedegaard er bare så dybt forankret i sit stof at der burde stå brasilianer som nationalitet i hans pas”– Thorsten Rasmussen, formand for Hornbæk Jazzklub.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kulturhus Risbjerggaard, Hvidovrevej 243,Hvidovre Municipality, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: