Hiljainen Viikonlopun Meditaatioretriitti

Mon May 13 2024 at 09:00 am to Tue May 14 2024 at 06:00 pm UTC+02:00

Hyvinvointitilla | Helsinki

Helsinki Nonduality and Meditation
Publisher/HostHelsinki Nonduality and Meditation
Hiljainen Viikonlopun Meditaatioretriitti

❦ Sisäisen rauhan viikonloppu

Liity mukaan sisäisen rauhan hiljaisuuden ja syvällisten oivallusten meditaatioviikonloppuun. Se on hyvin käytetty viikonloppu jossa päästät irti huolia tuottavasta mielestä ja vahvistat tietoisuutta nykyhetkestä. Sen hyödyt näet arkielämässä sillä tulet olemaan tasapainoisempi selkeämpi ja tunnetasolla vakaampi.


❦ Aloittelijoille ja edistyneille

Päivä on omistettu sekä aloittelijoille että edistyneille harjoittajille jotta he voivat päästää irti huolista stressistä sekä mielen tarinoista ja antautua hetken täydellisen "olemassaolon" äärelle sellaisena kuin se on.


Aloittelijoilla on mahdollisuus tutustua tietoisuustaidon harjoittamiseen istuma- ja kävelymeditaatioon ja ymmärtää paremmin miten kaikki toimii käytännössä omassa kokemuksessa teorian ulkopuolella. Tämä mahdollistaa säännöllisen harjoittamisen aloittamisen kotona sekä vakaamman ja rauhallisemman elämän elämisen.


Edistyneillä on mahdollisuus tutkia kokemustaan tarkemmin ja juurtua syvemmin ykseyden kokemukseen. Keskustelemme yhdessä myös samadhistä meditaation ytimestä ja keskustelu tarjoaa varmasti arvokkaita oivalluksia ja ohjausta.

 

❦ Retriitin aikataulu & ilmapiiri

Retriitti on suunniteltu tarjoamaan runsaasti taukoja ja meditaatiosessioita jotka sulautuvat harmonisesti yhteen. Tähän viitaten yksi aiemmista osallistujista kertoi: "kokemus virtasi saumattomasti; päivä kului vaivattomasti... ja aikataulu oli hyvin tasapainotettu" (lisää arvosteluja voit lukea sivun alaosasta).


Ilmapiiri on rauhallinen ja tukea antava. Kaikki mitä teemme on täynnä tarkoitusta toimia tietoisesti ja läsnäolevasti.


❦ Ensimmäinen päivä

Kokoontumisemme alkaa lämpimällä johdannolla retriittiin luoden tilan jossa kaikki voivat tutustua toisiinsa. Sen jälkeen lähdemme yhdessä matkalle sisäänpäin meditoiden ja nauttien hiljaisuudessa kahden ruokalajin aterian. Lepohetken jälkeen suuntaamme tietoisen kävelyn pariin luonnossa kutsuen sinut tutkimaan aistejasi ja luomaan syvän yhteyden nykyhetkeen.


Tämän jälkeen palaamme takaisin ja meditoimme lisää sekä venyttelemme kehojamme Joogalla ja Qigongilla.


Ravitsevan illallisen jälkeen sukellamme meditaation sydämeen osallistumalla oivaltaviin keskusteluihin samadhistä.


Illalla menemme kotiin tietoisesti hiljaisuudessa ja palaamme retriittiin seuraavana aamuna. Kannustamme teitä säilyttämään hiljaisuuden myös kotona ja välttämään mielen viihdyttämistä TV:llä puhelimella tai muilla häiriötekijöillä. Kuvittele että olet tuonut retriitin kotiisi ja se on uusi harjoituspaikkasi.


❦ Toinen päivä

Toisena päivänä noudatamme lähes samaa aikataulua ainoa rikastuttava lisä on parantavien äänien terapeuttiset soinnut. Palaamme hiljaisuudesta puhuttuihin sanoihin hellästi ja sitä kohti johdattelee yhdessä laulaminen. Lopuksi jaamme kokemuksiamme retriitistä hedelmäsalaatin makeisten ja naposteltavien äärellä.


Retriitin aikataulun yksityiskohdat löydät alla olevasta kuvasta.


❦ Yhteisö & jaettu kasvukokemus

Ajattele tätä retriittiä kuin liittyisit 10-12 ihmisen perhekokoukseen jossa jokainen hetki on vilpitöntä jakamista oppimista ja yhdessä kasvamista. Kuten yksi aiemmista osallistujista jakoi: "Tukeva ympäristö ja opettajien arvokkaat neuvot ovat merkittävästi tasoittaneet tietäni tietoisuustaidon harjoittamiselle. Olen kiitollinen näin positiivisesta alusta ja ihastuttavasta yhteisöstä jonka löysin täältä Helsingistä."


Joten lämpimästi tervetuloa matkalle jossa jokainen askeleesi on paluuta rauhallisempaan ja täyteläisempään sinuun. 💗


Tämä viikonloppu on mahdollisuus vahvistaa kykyäsi olla läsnä tässä ja nyt tasoittaen tietä erilaiseen elämäntapaan – sellaiseen jonka tunnusmerkkejä ovat autenttisuus vapaus ja rauha ja jossa ajatukset tunteet tai mitkään esteet eivät voi häiritä sisäistä rauhaamme.


❦ Henkilökohtaista meditaatio-ohjausta

Henkilökohtaisesta ohjauksesta löydät tukea ja näkemystä sinulle räätälöityistä meditaatiotekniikoista ja voit keskustella kohtaamistasi haasteista sekä harjoittelussasi että jokapäiväisessä elämässäsi. Henkilökohtainen ohjaus tapahtuu erillisessä huoneessa.


❦ Ruoka

Retriitillä syömme meditaatiossa ja nautimme tietoisesti:


🔸 Lauantaina: salaatteja ja kahden ruokalajin lounas + yhden ruokalajin illallinen. 

🔸 Sunnuntaina: salaatteja ja kahden ruokalajin lounas + välipaloja makeisia ja hedelmäsalaattia.


Käytämme paljon rakkautta ja tietoisuutta ruokiemme valmistukseen ja se tekee niistä herkullisia ja ravitsevia jotta voimme nauttia tietoisesta syömisestä jokaisella puraisulla.


Erilaisia teelaatuja sekä kahvia on saatavilla koko retriitin ajan.


Ilmoitathan meille mahdollisista ruokavaliorajoituksista.


❦ Terapeuttiset äänet ja meditatiivisen laulaminen

Siirrymme hiljaisuudesta kohti puhumista meditatiivisen ryhmälaulun avulla joka kasvattaa sidettämme ja vahvistaa yhteyttä toisiimme. Saphir-kellojen ja laulukulhojen parantavat äänet rikastavat kokemustasi ja voimaannuttavat tietoisuuttasi.


❦ Retriitin hinta ja lahjoitukset

Retriitin hinta on 150 € + valintasi mukaan tehtävä lahjoitus. Tavoitteenamme on pitää retriitti kaikkien saavutettavissa ja luotamme ystävällisiin lahjoituksiinne tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Kutsumme sinua lahjoittamaan sen mikä tuntuu oikealta ja mahdolliselta sinulle pohtien omia resurssejasi ja tarjotun henkilökohtaisen ohjauksen sekä opetusten arvoa määrittelemättä tiettyä summaa. Kiitos! ♡


Vahvista varauksesi allevents.in sivustolla ja samalta sivulta löydät linkin "Ohjeet isännältä" -osiosta. Ole hyvä käytä linkkiä ja rekisteröidy retriittiin.


Varaat paikkasi maksamalla 85 € tarjotulla rekisteröintilomakkeella. Jäljellä oleva 65 € + mahdolliset lahjoitukset maksetaan retriittipäivänä.


Rekisteröidy täällä englanniksi: https://forms.gle/3jgbXiGAtgeVGqP99

Rekisteröidy täällä suomeksi: https://forms.gle/avCLFxvfMHZbaJLE8


❦ Onko sinulla kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä Juliaan:

045 168 7796

[email protected]

Liity yhteisöömme ole yhteydessä samanhenkisiin sieluihin ja katso kuvia aiemmista retriiteistämme: facebook.com/groups/helsinkinondualityandmeditationgroup


❦ Tietoja isännistä

Julia

Julian elämä ja työ Mielenterveys- ja Mindfulness-valmentajana on syvästi ankkuroitu 15 vuoden opiskeluun ja harjoitteluun nonduality- zen-buddhalaisuuden mindfulnessin ja filosofian aloilla.


Hän kamppaili syvästi vakavan ahdistuksen ja masennuksen kanssa ja hän saavutti kestävän vapauden ja sisäisen rauhan harjoittamalla meditaatiota eläessään luostarielämää zen-temppelissä.


Rupert Spiran opastus Lontoossa ja Oxfordissa rikastutti tätä transformatiivista kokemusta entisestään mikä syvensi hänen ymmärrystään ja harjoitteluaan non-dualismista. 


Julia opiskeli Mindfulness Research and Practice -keskuksessa Bangorin yliopistossa Isossa-Britanniassa ja hänellä on filosofian maisterin tutkinto.


Hänen ainutlaatuinen yhdistelmänsä käytännön kokemusta ja akateemista opiskelua luo pohjaa hänen lähestymistavalleen ohjata muita heidän poluilleen kohti pysyvää läsnäoloa ja tietoisena elämistä.


Harri

Harrin polku Mindfulness-opettajana alkoi sarjasta intensiivisiä elämänhaasteita jotka romuttivat hänen identiteettinsä ja johtivat hänet kokemaan syvän vapautumisen tunteen konstruoidusta minästä.


Tämä elämää mullistanut kokemus sai hänet etsimään elämän merkitystä. Hän on löytänyt vastaukset omasta kokemuksestaan jota ohjaavat non-dualismin ja zen-buddhalaisuuden periaatteet sekä legendaarisen samurain Miyamoto Musashin opetukset.


Näistä kokemuksista muuttuneena Harri tunsi vahvan kutsun välittää näitä oivalluksia muille ja ohjata heitä syvempään ymmärrykseen itsestään ja maailmasta.


Hänen matkansa kietoutuu henkilökohtaiseen tutkimusmatkaan muinaiseen viisauteen ja tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman niille joita hän ohjaa mindfulnessissa ja meditaatiossa.


🧘‍♀️ Sekä Harri että Julia ovat meditoineet päivittäin yli 9 vuoden ajan ja tekevät niin edelleen. He järjestävät retriittejä kuukausittain ja elävät elämäänsä hiljaisuudesta ei-käsitteellistetystä todellisuudesta sekä rauhasta käsin.


❦ Mitä aiammat osallistujat sanovat

(arvostelut otettu julkisilta Facebook- ja Google-sivuiltamme)


★ Fenet Yirga sanoi:

“Meditoin kotona pitkään mutta se ei ollut tehokasta tai johdonmukaista. Mutta kun liityin ensimmäisen kerran maanantain meditaatioon huomasin että vaikutus oli voimakas ryhmässä ja minua rohkaistiin tulemaan retriitille. Tunsin olevani henkisellä lomalla. Tiedostamisen harjoitteleminen syödessä kävellen ja tietoisesti lepäämällä oli rentouttavaa ylikuormitetulle mielelle ja antoi minulle tarvitsemani tilan. Se on sen arvoista!! Minulla oli haasteita istua mukavasti jalat ristissä ja harjoitella katsomaan negatiivisia tunteita joita mieleni tuo opituista ja tukahdutettuista kokemuksista mutta Harri ja Julia olivat kulman takana opastamassa minua pitkällä käytännön kokemuksellaan. Lämmin kiitos kaikesta upeasta työstä jota teette ja on ilo olla osa sitä!”


★ Nguyen Thuc Tien sanoi:

"Kokeilin heidän yhden päivän Meditaatio-retriittiä ja se oli ★★★★★ kokemus. En ole koskaan ennen istunut 50 minuutin meditaatiossa mutta Julia ja Harri olivat niin uskomattomia opettajia.

He erittelevät menetelmän ja opastavat sinua harjoituksen läpi joten se on erittäin helppo ymmärtää ja soveltaa. Minusta tuntui että meditaationi tehostui istunto kerrallaan.

Loistavan meditaation lisäksi saat kaikenlaista ihanaa ja rentoa kokemusta kuten rakkaudella tehtyä hyvää ruokaa ja seesteisen hengähdystauon teknologiasta kävellessäsi tietoisesti puistossa jne. ja aivan kaupungin keskustassa kohtuulliseen hintaan.

Olen täysin koukussa. Olen käynyt jo kolmella heidän retriiteistään enkä malta odottaa että pääsen mukaan seuraavaan!"


★ Mika Loikkanen sanoi:

"Osallistuin meditaatioretriittiin 2.9. Erittäin hyvin järjestetty paljon taukoja (venyttelyä tietoista kävelyä syömistä) mikä teki pidemmistä meditaatiojaksoista helpompia meille jotka eivät ole tottuneet meditoimaan pitkiä aikoja. Suosittelisin ehdottomasti retriittejä. Jälkeenpäin pystyin olemaan paljon enemmän läsnä hetkessä erityisesti huomaten äänet ja asioiden tuntuman paremmin."


★ Sofia Ramos sanoi:

"Hämmästyttävä yhteisö jossa jakaa meditaatioharjoituksia toisten kanssa. Harri ja Julia ovat erittäin ystävällisiä ja asiantuntevia isäntiä jotka ohjaavat meditaatiota ystävällisesti ja kärsivällisesti. Ilmapiiri on erittäin vieraanvarainen ja turvallinen. Suosittelen heitä kaikille jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan meditaatioharjoituksensa. "


Event Venue

Hyvinvointitilla, Maria Jotunintie 11 R, 00400, Haaga, Helsinki, Finland

Tickets

EUR 0.00

Sharing is Caring:

More Events in Helsinki

Mothers Day Brunch
Sun May 12 2024 at 10:30 am Mothers Day Brunch

Kanavaranta 7 C, 00160 Helsinki, Finland

Ravintola T\u00f6\u00f6l\u00f6n \u00e4itienp\u00e4iv\u00e4menu
Sun May 12 2024 at 11:30 am Ravintola Töölön äitienpäivämenu

Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki, Finland

Cavalluna - show + table tour before the show on Sunday at 11.45
Sun May 12 2024 at 01:00 pm Cavalluna - show + table tour before the show on Sunday at 11.45

HELSINKI ICEHALL

Cavalluna - show + table tour after the show on Sunday at 16.15
Sun May 12 2024 at 05:30 pm Cavalluna - show + table tour after the show on Sunday at 16.15

HELSINKI ICEHALL

Sunnuntai-klubin vieraana Pauli Hanhiniemi
Sun May 12 2024 at 06:00 pm Sunnuntai-klubin vieraana Pauli Hanhiniemi

Hard Rock House

AFRO SUNDAY 12.5. at Maxine
Sun May 12 2024 at 10:00 pm AFRO SUNDAY 12.5. at Maxine

Ravintola Maxine

GA
Mon May 13 2024 at 10:00 am GA

Finnish Meteorological Institute

Zapatos Rojos " Punaiset Keng\u00e4t" Workshop
Mon May 13 2024 at 03:30 pm Zapatos Rojos " Punaiset Kengät" Workshop

Lintulahdenkuja 10

Stockmann uudistumistarina  - toukokuussa 2024
Mon May 13 2024 at 06:00 pm Stockmann uudistumistarina - toukokuussa 2024

Stockmann Helsingin keskusta

TI 14.5. COLOR.ME BY KM+BLONDE HIGH.LIFT WORKSHOP @HELSINKI KLO 10-15
Tue May 14 2024 at 10:00 am TI 14.5. COLOR.ME BY KM+BLONDE HIGH.LIFT WORKSHOP @HELSINKI KLO 10-15

Frameda Academy

The 20th Maple Leaf and Eagle Conference
Tue May 14 2024 at 11:00 am The 20th Maple Leaf and Eagle Conference

University of Helsinki

Flora 2024
Tue May 14 2024 at 04:00 pm Flora 2024

Helsingin Yo Valtiotieteellinen Tdk

Helsinki is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Helsinki Events