First Hate // Pumpehuset // UDSOLGT

Fri Apr 14 2023 at 08:00 pm

Pumpehuset | Herlev

Pumpehuset
Publisher/HostPumpehuset
First Hate \/\/ Pumpehuset \/\/ UDSOLGT
Advertisement
10 år med First Hate på repeat
Support: The Bird
Var du en af dem der allerede sang med på ´Girls In The Club´ i 2013? Eller hoppede du først med på First Hate toget da ´Cotton Candy´ udkom sidste år? Uanset hvem du er, er du inviteret til First Hates 10 års fødselsdagskoncert i Pumpehuset i København den 14. april, hvor de med sig har nogle helt særlige gæster og DJ’s.
Efter 5 års dvale har First Hate langt om længe meldt deres tilbagekomst. I marts 2022 udgav First Hate dobbelt-singlen ‘Commercial’, hvorfra sangen af samme navn strøg ind på P6s radioflader. Soundvenue hyldede gensynet med den danske duo, hvis forrige album ‘A Prayer for the Unemployed’ fra 2017, de havde udnævnt til et af årets bedste. Der gik fem år mellem de sidste to First Hate Albums, men Anton & Angel beviste sidste år med deres album ‘Cotton Candy’ og den følgende Europa-turné, at bandet stadig er i topform. Nye rygter om en frisk udgivelse, allerede til marts i år, tyder på endnu et travlt år for First Hate. 10 års fødselsdagsshowet er en god chance for at fange dem live før de tager på turné.
Deres nyeste album ‘Cotton Candy’ udkom på Escho og Cascine (USA) i 2022 og byder på 11 numre, der samler sig om en eskapistisk fortællers snublen gennem en ødelagt verden, der vinder og mister elskere og hvis humør svinger fra ekstreme højder til håbløse lavpunkter. Titlen er en hentydning til forgængelighed og ekstase, den måde, hvorpå sødme kan opløses alt for let til ingenting. Gennem hele udgivelsen er disse temaer legemliggjort, glitrende med syntetiske detaljer og hypermoderne finesse, sprudlende, men efemerisk.
First Hate blev dannet i 2013 af vennerne Anton Falck og Joakim Wei Bernild. Duoen har altid bestræbt sig på at gå imod tendenserne og smeltet pop kicks, klub poetik og forgængelige romancer sammen til skarpsindige kreationer af hedonisme og hjertesorg. Det har de blandt andet cementeret med den store pop-hymne “The One”.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Pumpehuset, Studiestræde 52,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

DKK 222.0

Sharing is Caring: