DJ-Workshop

Fri May 27 2022 at 02:00 pm to 04:00 pm

Onkel Dannys Plads | Herlev

Talk Town
Publisher/HostTalk Town
DJ-Workshop
Advertisement
Drømmer du om at lære at DJ’e i er safer
space sammen med andre kvinder og
kønsminoriteter? Så kom til DJ Workshop med Future Female Sounds med DJ instruktør AVIAJA som guider dig sikkert igennem basic mixing, herunder playliste opbygning, beatmatching, effekter og lær at mixe på klub DJ udstyr.
Det er gratis, men få pladser, søg derfor via Future Female Sounds Open Call https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDeQ9yI7NmJYa7PKebgOZMlXGfyACcWVyL2bACHkImdJIAMg/viewform hurtigst muligt.
Prioritet gives til kvinder og
kønsminoriteter fra marginaliserede baggrunde så som WOC, BIPOC, migranter, Queer m.m.
OM TALK TOWN
Talk Town er en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme; et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring; et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog. Talk Town er scenen, hvor alle lige fra faglige organisationer, græsrødder, medier, politiske partier, aktivister, foreninger til enkeltpersoner tager ordet.
Festivalen er åben for alle, både dem der allerede beskæftiger sig med køn, ligestilling og feminisme - og dem der er nysgerrige på det.
Læs mere på www.talktown.dk
Følg med på Instagram: @talktown
#talktown #talktown2022
Talk Town 2022 er støttet af København kommune festivalpuljen, CISU, KODA Kultur, Vesterbro lokaludvalg, Kvinderådet, K. Vinders Fond, Statens kunstfond, Jensens Print
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Onkel Dannys Plads, ,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Sharing is Caring: