Dizzy Mizz Lizzy / Store VEGA / juni + juli 2021

Tue Jun 29 2021 at 08:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

PDH Music
Publisher/HostPDH Music
Dizzy Mizz Lizzy \/ Store VEGA \/ juni + juli 2021 Koncerterne med Dizzy Mizz Lizzy i Store Vega mandag 19. april, tirsdag 20. april og onsdag 28. april 2021 udskydes til nye datoer.
Samtidig åbnes der op for et begrænset antal billetter til de to første koncerter via :https://www.livenation.dk/artist/dizzy-mizz-lizzy-tickets
Dato: Tirsdag 29. juni 2021 – Billetter i salg
Dato: Onsdag 30. juni 2021 – Billetter i salg
Dato: mandag 19. april 2021 - NY DATO: Torsdag 1. juli 2021 (UDSOLGT)
Dato: tirsdag 20. april 2021 - NY DATO: Søndag 4. juli 2021 (UDSOLGT)
Dato: onsdag 28. april 2021 – NY DATO: mandag 5. juli 2021 (UDSOLGT)
Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til den nye koncert.
Ticketmaster vil sende en mail ud til billetkøbere med mere information.
********************************************
Dizzy Mizz Lizzy i intime rammer

Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ”sid-ned”-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed.

’Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.

”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.

”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra
deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.
Billetpriser: 564 kr. + gebyr
Det officielle billetsalg starter mandag 16. november kl. 10.00 via livenation.dk, vega.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale: fredag 13. november kl. 10.00

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Copenhagen Art in Copenhagen

Sharing is Caring: