DET NYA NORMALA - Digitala verktyg för scenkonst

Sat Dec 11 2021 at 10:00 am to 05:00 pm

Calle Flygare Teaterskola | Nacka

Intercult
Publisher/HostIntercult
DET NYA NORMALA - Digitala verktyg f\u00f6r scenkonst
Advertisement
WORKSHOP IRL I STOCKHOLM MED JONAS MYRSTRAND
I pandemins fotspår genomför Intercult projektet ”Bridging Digital”,
ett Erasmus+ projekt som undersöker hur scenkonstens aktörer har anpassat sig till de nya förutsättningarna som uppstod när de fysiska upplevelserna byttes mot digitala och vilka digitala verktyg som
fungerar för att utveckla scenkonsten och publikmötet.
Vi bjuder in till en workshop som undersöker hur scenkonstens aktörer har anpassat sig till Det Nya Normala, med olika exempel på användning av digitala verktyg som kan fungera även med teknik som de flesta redan har tillgång till.
Workshopen som leds av Jonas Myrstrand, Filmare, FilmCurator, Immersive producer, inleds med en inspirations-genomgång och översyn av de olika digitala berättarverktygen och tekniker.
Därefter ett praktiskt moment där du får testa Virtual Reality i praktiken med VR-utrustning och skissa på en produktion med inslag av digitala verktyg för både skapandet av den konstnärliga delen och för broadcasting och marknadsföring.
Denna workshop vänder sig till dig som både är verksam på och bakom scenen och inte minst till dig som är lärare inom scenkonsten!
Workshopen är kostnadsfri

Anmälan görs via mail till [email protected] senast den 5 december då vi även vill ha alla eventuella avanmälningar !
Först till kvarn principen gäller! Vid anmälan skriv gärna en rad om vem du är och varför du vill lära dig digital teknik för scenkonst.
Photo credit Trida Media
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Calle Flygare Teaterskola, Nacka, Sweden

Discover more events by tags:

Workshops in Nacka

Sharing is Caring: