Crash course i B2B marketing for fintech

Thu Dec 09 2021 at 09:00 am to 12:00 pm

Danmark | Copenhagen

Crash course i B2B marketing for fintech
Advertisement
3 timers kursus/workshop i effektiv b2b marketing for fintech der sælger til små og mellemstore virksomheder (SMV)
About this event
B2B marketing kan være noget af en udfordring for de fleste - og endnu sværere, når du som fintech har både begrænset tid og penge til rådighed. Som en del af projekt SMV:fintech (støttet af Industriens Fond) afholder vi derfor et tre timers crash course for alle fintech, der gerne vil blive bedre til b2b marketing.
På kurset/workshoppen gennemgår vi følgende:
De grundlæggende mekanismer bag b2b marketing - og hvordan forskellige marketingkanaler bruges optimalt
Sparring/feedback på konkrete marketing aktiviteter/investeringer, hvor deltagerne ønsker at øge return on investment
Forståelse for hvordan marketing automation kan bruges til at øge både synlighed og effektivitet uden at man konstant skal opfinde nye materialer/kampagner
Det vil være en kombination af undervisning, dialog og øvelser.
Facilitatorer:
Kurset/workshoppen afholdes af Malene Jordt Andersen, der er projektleder hos Copenhagen Fintech på projektet SMV:fintech 2021-23 og Anneli Bartholdy, Lab & Community Manager hos Copenhagen Fintech.
Malene har arbejdet professionelt med marketing i mere end 20 år, og har blandt andet være Head of Marketing i Telenor Erhverv samt mediekoncernen Eniro.
Ud over at være projektleder hos Copenhagen Fintech rådgiver Malene til daglig små og mellemstore virksomheder (SMV) i at digitalisere deres forretningsprocesser og -services for at øge deres konkurrenceevne. En stor del af denne digitalisering er at forstå , hvordan man udnytter digitale teknologier til at markedsføre, øge salg og fastholde kunder, når tid og penge er begrænsede.
Anneli har stor erfaring med at etablere og markedsføre startups, og med at facilitere, træne og coache entreprenører og startups med at lykkes. Derudover har Anneli arbejdet som produktudvikler, virksomhedsstrategi og innovation hos bl.a. Maersk, Nordea og DFDS.
Sted:
Kurset afholdes i Copenhagen Fintech's LAB, Applebys Plads 7, København.
Målgruppe:
Alle fintech der sælger løsninger til små og mellemstore virksomheder. Det kan være du endnu ikke er kommet i gang, og bare gerne vil forstå mekanismerne. Men det er også for dig, der synes, du har prøvet det hele, og bare ikke rigtig synes noget virker. Ellers måske er nysgerrig efter at høre, hvad andre gør, og dele erfaringer.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Danmark, Copenhagen, Denmark, Copenhagen , Denmark

Sharing is Caring: