BOYS NOIZE - Pumpehuset

Sat May 14 2022 at 11:00 pm to Sun May 15 2022 at 03:00 am

Pumpehuset | Copenhagen

Pumpehuset
Publisher/HostPumpehuset
BOYS NOIZE - Pumpehuset
Advertisement
Berlin-DJ og producer BOYS NOIZE skruer den 14. maj 2022 op for volumen i Pumpehuset i København til en ordentlig banger af en nattefest.
Alex Ridha – som er personen bag BOYS NOIZE – bragede igennem 00’ernes lydmur og blev hurtigt et af de helt store electro-house-navne med sit benhårde mash up af rave, hiphop, industrial, house og selvfølgelig techno. På sin helt egen har BOYS NOIZE, som både producer og musiker, skabt en lyd, der i særklasse er garanti for et skoldhedt dansegulv. Her i de spæde 20’ere brager han ufortrødent og kompromisløst videre med masser af albums i bagagen og samme uudslukkelige festvildskab.
BOYS NOIZE har karrieren igennem modtaget storstilet hæder for sine eskapader udi festskabende electro-house. Bl.a. røg han ind på musikmagasinet Rolling Stones liste over ”Top 10 DJ’s who rule the world” og Beatport har tre år i træk kåret BOYS NOIZE til ”Best Electronic Act”. Han har spillet op til gigafester på Coachella og Lollapalooza, og fået det berlinske technotempel Berghain til at koge over. Derudover har han remixed og Boys Noizificeret sange med Daft Punk, Depeche Mode og Nine Inch Nails og samarbejdet med ASAP Rocky, Snoop Dogg, Jarvis Cocker og Chance The Rapper. Alex Ridha driver også sit eget label Boysnoize Records (BNR), som han oprindeligt startede for at give sig selv 100% kunstnerisk frihed. Siden er pladeselskabet blevet hjemsted for andre techno-ligesindede musikere.
Før og efter Boys Noize spiller den dansk-grønlandske dj AVIAJA.
14. maj 2022
Døre: Kl. 23.00
Billetter: 210 DKK + gebyr
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Pumpehuset, Studiestræde 52, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 222.0

Sharing is Caring: