Architects + support: Spiritbox + Loathe / Oslo Spektrum / Pres. av Live Nation

Tue Jan 30 2024 at 07:00 pm

Oslo Spektrum Arena | Oslo

Live Nation Norway
Publisher/HostLive Nation Norway
Architects + support: Spiritbox + Loathe \/ Oslo Spektrum \/ Pres. av Live Nation
Advertisement
ARCHITECTS
+ support: Spiritbox + Loathe
Architects solgte ut Sentrum Scene i rasende fart, og på grunn av stor etterspørsel flytter vi nå konserten til Oslo Spektrum! Sammen med Spiritbox og Loathe kan du oppleve metalcore-heltene live i hovedstaden 30. januar 2024 - flere billetter i salg nå!
Brighton-bandet leverte en av Tons of Rocks feteste konserter i sommer, så vi forventer en skikkelig maktdemonstrasjon når Architects inviterer oss inn på konsert i vintermørket. For å gjør kvelden komplett er selveste Spiritbox og Loathe med som support.
Architects ble dannet i 2004, og har i løpet av sine ti studioalbum utviklet seg til å bli et av de største bandene i sin sjanger. De er fremdeles aktuelle med albumet «The Classic Symptoms of a Broken Spirit», som ble sluppet til kjempekritikker i fjor, og ble frontet av singlene «When We Were Young», «Tear Gas» og «Deep Fake».
Musikknyheter (9/10) skriver dette om konserten på Tons of Rock:
«Noen band er gode til å underholde. Andre er gode til å synge. Andre spiller bra, og andre har bra lyd. Samler du alt sammen, får du Architects på Tons of Rock.»
Nå får enda flere mulighet til å oppleve bandet når de gjester Oslo neste år!

NB! Kjøpte billetter til Sentrum Scene gjelder som ståplasser i Oslo Spektrum, inngang 5. Billettkjøpere får en mail med informasjon.
I Oslo Spektrum åpnes dørene kl.18:30 og konserten starter kl. 19:30.
Det er ingen aldersgrense på konserten, men barn under 13 år må komme i følge med en voksen.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oslo Spektrum Arena, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: