AFK x West: Speeddates

Wed Nov 17 2021 at 06:00 pm to 08:00 pm

LAB 111 | Amsterdam

Amsterdams Fonds voor de Kunst
Publisher/HostAmsterdams Fonds voor de Kunst
AFK x West: Speeddates
Advertisement
Heb jij een idee voor een kunstproject of een cultureel programma en wil je weten of je in aanmerking komt voor een subsidie bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK)?
Kom dan naar de AFK Speeddates op woensdag 17 november tussen 18.00 - 20:00 uur! Cultuurverkenners Wouter van Herwaarden (Oost), Jaleesa Clows (Nieuw-West) en Ka-Tjun Hau (West) zitten samen met met stafmedewerkers en Hoofden van het fonds klaar voor al jouw vragen en brainstormen graag met je over jouw project.
Ben je geïnteresseerd in een speeddate van vijftien minuten met één van de AFK Cultuurverkenners? Meld je dan aan en stuur vóór 16 november je (concept-)plan op (eventueel met begroting), met een korte omschrijving van je idee of project op naar [email protected] De Speeddates vinden plaats in LAB111. Aanmelden via: shorturl.at/uLQSZ
Hopelijk zien wij je dan!
Locatie: LAB111 (Arie Biemondstraat 111)
Tijd: 18:00 – 20:00
??? ? ????
Dit evenement maakt onderdeel uit van AFK x West. Een week lang organiseert het AFK verschillende evenementen op locaties in West.
Voor toegang tot de locaties uit het programma van AFK x West heb je een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs).
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

LAB 111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam, Netherlands

Discover more events by tags:

Art in Amsterdam

Sharing is Caring: