Zaagmanz // Hall of Fame

Wed Oct 04 2023 at 07:00 pm to 11:00 pm

Hall of Fame | Drunen

Hall of Fame
Publisher/HostHall of Fame
Zaagmanz \/\/ Hall of Fame
Advertisement
Om de twee weken staan de deuren van de Hall of Fame open voor allerlei nieuw talent. Elke editie heeft een andere invalshoek en zit altijd vol met verrassingen!
Deze editie vindt plaats op 4 oktober, dierendag. Neem je hond, kat of parkiet mee en kom genieten van een line-up met oude bekenden en nieuwkomers. Dit wil je niet missen, trommel je mensen op en kom gezellig deze kant op.
Max & het Fohnorkest:
Klassiek, punk, folk, jazz.en etcLief bedoelde rauwe bagger met klootviool, machientjes en een afwasborstel. Percussie: Wouter von Itterzon, Gitaar: Bas Zijlmans Viool: Max Swagemakers.
Giacomo di Lincini Trio:
Jacob van der Linden speelde al eerder als gitarist met zijn band KingsVision bij Zaagmanz, maar zit ook achter de drumkit bij Katie Kruel en is betrokken bij allerlei projecten in de regio. Hij gaat nu een soloproject doen onder de naam Giacomo Di Lindini Trio, dat voor het eerst verscheen op de debuutplaat van Fred Handl. Luister naar experimentele ambient sfeermuziek op gitaar gespeeld.
De Electriciƫn:
De elektricien komt vandaag even lekker raggen op zijn elektrische gitaar. Kneiter harde gitaar solo's Waar je trommelvliezen het flink te verduren krijgen.
DJ Yoga Pants:
Muziek voor en door dieren.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hall of Fame, Drunen, Netherlands

Sharing is Caring: