YinYoga 7uker,ungdom&voksne

Wed Jan 25 2023 at 05:30 pm to 06:25 pm

Bøler kirke | Oslo

Charlotte Kristiansen Fladvad
Publisher/HostCharlotte Kristiansen Fladvad
YinYoga 7uker,ungdom&voksne
Advertisement
Lengter du etter mer smidighet, ro og avspenning? Prøv YinYoga i 7 uker og reduser spenninger, stivhet og stress! Timene skjer fysisk, sendes digitalt OG ligger tilgjengelig som opptak - og du kan delta kun online til redusert pris.
"En time i uken har gjort masse for meg, både fysisk og mentalt"
(Tidilgere deltager)
Dette er kurset for deg som:
- ønsker å redusere stress, spenninger og stivhet.
- drømmer om mer ro og smidighet, i både kropp og sinn.
- søker en rolig yogatime, hvor alle øvelser kan tilpasses til den enkelte deltager.
- lengter etter en yogaform som kan gjennomføres uavhengig av erfaring, kroppsform, alder etc og hvor øvelsene kan tilpasses hver enkelt deltager.
Vil du vite mer? Vil du komme på prøvetime? Les videre!
Tidspunkt: Onsdager kl ‪17.30-18.25‬‬‬
Oppstart: 25 januar.
Sted: Bøler kirke, konfirmantsalen.
Pris: 1300,- kun online: 600,-.
Påmelding: [email protected]
Påmelding er bindende, og plassen er din når kursavgiften er betalt. Plassen kan overlates til andre.
BEGRENSET ANTALL PLASSER!
(oppmøte)
Prøvetime onsdag 25 januar: kun 100,- (oppmøte) og 50,- (online). Obligatorisk påmelding til [email protected], prøvetime ved oppmøte kun hvis det er plass.
Mer info om betaling, rabatter, online mm lenger ned.
Om YinYoga:
Yin Yoga er en rolig yogaform som passer alle. Vi fokuserer på å strekke ut bindevev, ledd, ligamenter og muskulatur. Skånsomt og på dypet. Gjennom å bli lenge i hver stilling, og uten å presse kroppen, "hviler" vi inn i strekket. På denne måten øker fleksibilitet og blodgjennomstrømming. I noen stillinger ligger fokus på strekk, i andre ligger fokus først og fremst på å finne hvile, redusere stress og å "gi seg hen" til avspenning (restorativ yoga). Vi jobber med pust og tilstedeværelse (mindfulness) gjennom både strekk, avspenning og stillhet. Yin yoga og restoriativ yoga er terapeutiske og medisinske yogaformer og er velkjente verktøy for å redusere stress og rehabilitere og forebygge stivhet, spenninger, smerter mm.
Merk at det ikke er yoga i uke 6 og 8.
Online:
Alle timer sendes live i en gruppe på FB, og er tilgjengelig for deltagerne ut kurset. Ved uforutsette utfordringer med nett, legges det ut en forhåndsinnspillt time i etterkant av den fysiske timen. Deltagerne filmes ikke, kameraet er nøye plassert for å bare filme meg som instruktør.
Betaling, rabatter mm:
Ønsker du Vipps-faktura? Oppgi det og tlf-nr ved påmelding!
Studenter og under 18 år får 10%rabatt. Går du på flere av mine kurs? Da får du 20% avslag for kurs nr 2.
Er prisen en utfordring? Ta kontakt, så prøver vi å finne en løsning sammen!
Om meg
Jeg heter Charlotte Fladvad og er lidenskapelig opptatt av å la mennesker oppleve velvære og helse gjennom bevegelse,bevisst nærvær og hvile. Jeg opplever yoga som et fantastisk verktøy for å ivareta hele mennesket; kropp, sinn og ånd! Jeg bruker i tillegg øvelser fra yoga for å påvirke kroppens stress-respons-system og å balansere nervesystemet.
Jeg er utdannet yogalærer (500 RYT) og har lang erfaring i å undervise mennesker i yoga, dans og annen fysisk aktivitet. Jeg har høyskoleutdanning i Idrett og helse, samt har videreutdanning i barsel- og gravidyoga, Traumesensitiv Yoga, samt barne- og ungsomsyoga. Jeg underviser i tillegg ved yogalærerutdanninger. Jeg er i tillegg sosionom og terapeut i klinisk spesialisering. Jeg bruker verktøy fra yoga i min jobb med å bistå mennesker i endringsprosesser samt personer i utfordrende livssituasjoner.
Om CrossYoga
CrossYoga er yoga med kristent fundament. Timene består i all hovedsak av bevegelse, pust og avspenning. Det formidles et menneskesyn som bygger på at hvert menneske er ønsket, elsket, unik og verdifull. Du trenger ikke å definere deg som kristen for å delta og velger selv om du vil vektlegge temaet eller ha fullt fokus på bevegelse, stillihet og pust.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Bøler kirke, General Rugesvei 51, Oslo, Norway

Discover more events by tags:

Health-wellness in Oslo

Sharing is Caring: