Yintensive - rentouttava yinjooga-työpaja

Sat Dec 11 2021 at 01:00 pm to 03:00 pm

Studio Shangri-La | Helsinki

Studio Shangri-La
Publisher/HostStudio Shangri-La
Yintensive - rentouttava yinjooga-ty\u00f6paja
Advertisement
Yintensive – relax to the max!
Toivottu yinjooga-työpaja tulee uudestaan joulukuussa!

Antaudu loppusyksyn luontaiselle sisäänpäinkääntymiselle ja pyyhi luvan kanssa kiire mielestäsi tässä kahden tunnin yinjooga-työpajassa. Teemme pitkiä, ihania yin-asanoita musiikin auttaessa meitä rentoutumaan vielä astetta syvemmälle. Työpaja päätetään pitkäään, meditatiiviseen rentoutukseen.
Ohjaajana työpajassa toimii Yoga Yinful® ohjaaja Sarianne Sahervo, joka on koulutettu yinjooga sekä rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja. Ennen yinjoogaa Sarianne on ohjannut monenlaisia ryhmiä burleskista kuvataideterapiaan ja IT-taitoihin. Tärkeintä hänelle on ohjaajana auttaa jokaista löytämään itselleen sopivimmat tavat palautua ja rauhoittua hektisenkin arjen keskellä.
Aika: La 11.12. klo 13:00-15:00
Hinta: 40€
Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse yhteystietojesi kera [email protected] (maksu laskulle / liikuntaeduilla) tai verkkokauppamme kautta:
https://holvi.com/shop/studioshangrila/section/erikoiskurssit/
Yinjooga on lempeä ja lähes jokaiselle sopiva joogamuoto. Yinjoogassa asennoissa (asanat) käytetään usein tukena esimerkiksi tyynyjä ja niissä vietetään pitempi aika. Tämä joogamuoto koetaan usein erittäin rentouttavana ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevana.
Tule kurssille joogaan sopivissa, mukavissa vaatteissa. Voit halutessasi tuoda oman maton, mutta studiolta löytyy myös mattoja asiakkaiden käyttöön.
Avaamme ovet studiolle 15 min ennen kurssin alkamista.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Studio Shangri-La, Vattuniemenkatu 15 B, 00210 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Tickets

Discover more events by tags:

Health-wellness in Helsinki

Sharing is Caring: